Ο άγνωστος διάλογος της Πισπιρίγκου και κρατούμενης στις φυλακές Κορυδαλλού - celebs.gr

Breaking

Ο άγνωστος διάλογος της Πισπιρίγκου και κρατούμενης στις φυλακές Κορυδαλλού

featured image

Από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, στις φυλακές Κορυδαλλού στις 5 του περασμένου Απρίλη και από εκεί σε αυτό το κελί μακριά από τις υπόλοιπες κρατούμενες που στην πλειοψηφία τους, τη βλέπουν με οργή.

Η μοναδική που κατάφερε να μιλήσει μαζί της περιγράφει στο Live News τόσο τα λόγια που αντάλλαξαν όσο και ορισμένες άγνωστες πτυχές από την κράτηση της 33χρονης.

«Επειδή έκανα δήλωσα εγώ έναρξη απεργίας πείνας από τον Κορυδαλλό με βάλανε σε κελί απομόνωσης, το οποίο ήταν δίπλα στο κελί της Πισπιρίγκου, η οποία έμαθε για την απεργία πείνας μου και μου μίλησε. Μου είπε: «να προσπαθήσεις να μην πάθεις κακό στην υγεία σου και στη ζωή σου, επειδή σε χρειάζεται η κόρη σου. Εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να σώσω τα παιδιά μου».

Η συγκρατούμενη της 33χρονης βρέθηκε στη φυλακή επειδή πυροβόλησε και τραυμάτισε τον σύζυγο και πατέρα του παιδιού της, σε μια υπόθεση που είχε συζητηθεί.

«Αυτή είπε ότι «κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου αν ζούσαν τα παιδιά μου. Θα έκανα το παν, θα αυτοθυσιαζόμουν». Εγώ της είπα: μακάρι να είναι αληθινά αυτά που ακούω από σένα, γιατί θα ήθελα να μην έχεις εσύ σχέση με όσα σε κατηγορούν”».


Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, προσπάθησε και πάλι να περάσει και να στείλει το δικό της μήνυμα κυρίως στις υπόλοιπες πτέρυγες της φυλακής.


Όλα αυτά λίγες μέρες πριν βγουν τα αποτελέσματα της ανάλυσης για το αίμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε σε ξεχασμένο φιαλίδιο στο Καραμανδάνειο.

Το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια αναμένεται για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα στις αρχές του Ιούνη και είναι βέβαιο ότι θα δρομολογήσει μια σειρά από εξελίξεις.

Η 33χρονη παραμένει στο ίδιο κελί από την πρώτη μέρα και δεν απαντάει σε εκείνες που προσπαθούν να τη χλευάσουν από άλλες πτέρυγες. Οι τόνοι ανέβηκαν μία φορά όταν κρατούμενες σε μια προσπάθεια να την ειρωνευτούν της έλεγαν να πάρει τηλέφωνο για να την σώσει, τον Μάνο Δασκαλάκη.

Οι καταθέσεις συνεχίζονται, τα στοιχεία που συλλέγει το Ανθρωποκτονιών αυξάνονται και οι επιστήμονες περιμένουν για να αξιολογήσουν τα νέα στοιχεία…