«Θα πεθάνετε» φώναζε στα παιδιά ο μακελάρης – Συντετριμμένοι οι γονείς αποχαιρετούν τα αγγελούδια τους - celebs.gr

Breaking

«Θα πεθάνετε» φώναζε στα παιδιά ο μακελάρης – Συντετριμμένοι οι γονείς αποχαιρετούν τα αγγελούδια τους

featured image

Πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ ένα 10χρονο κοριτσάκι που προσπάθησε να καλέσει την αστυνομία

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από το μακελειό σε δημοτικό σχολείο του Τέξας.

Φορώντας ειδική στολή και κρατώντας στο χέρια του ένα τουφέκι και μια καραμπίνα, ο 18χρονος Σαλβαδόρ Ράμος εισέβαλλε στο σχολείο όπου είχε φοιτήσει και σκότωσε 19 παιδιά και δυο δασκάλες, προτού πέσει νεκρός από σφαίρες συνοριοφυλάκων.

Την ώρα που έμπαινε στις τάξεις και πυροβολούσε τα παιδιά, ούρλιαζε «θα πεθάνετε όλοι».

Εκτέλεσε μια 10χρονη πριν προλάβει να καλέσει στην αστυνομία

Μάλιστα ένα 10χρονο κοριτσάκι προσπάθησε να καλέσει σε βοήθεια, ωστόσο ο δράστης την πυροβόλησε εν ψυχρώ. Ακριβώς δίπλα της, βρισκόταν η καλύτερή της φίλη, η οποία καλύφθηκε από το αίμα της Αμερί, δήλωσε η Μπερλίντα Ιρένε Αρεόλα μιλώντας στη Daily Beast. «Ο ένοπλος μπήκε στο σχολείο και είπε στα παιδιά “θα πεθάνετε”. Και η Αμερί είχε μαζί της το τηλέφωνό της και κάλεσε το 911. Αντί να της το πάρει και να το σπάσει ή να της το σπάσει, την πυροβόλησε. Καθόταν δίπλα στην καλύτερη φίλη της. Η φίλη της γέμισε από το αίμα της» περιέγραψε η γιαγιά της 10χρονης.

Αποχαιρετούν τα παιδιά τους

Την ίδια ώρα, συντετριμμένοι οι γονείς δεν μπορούν να διανοηθούν ότι έχασαν τα αγγελούδια τους.

Δύο αγόρια, 9 και 10 ετών, καθώς και ένα κοριτσάκι 10 ετών, αναγνωρίστηκαν ως τα πρώτα παιδιά – θύματα του μακελειού, σύμφωνα με την Daily Mail.


Ο 10χρονος μαθητής της τέταρτης τάξης, Χαβιέρ Λόπεζ είναι από τα πρώτα παιδιά που αναγνωρίστηκαν. Η μητέρα του αγοριού είχε παρευρεθεί στην τελετή απονομής των βραβείου του λίγες ώρες πριν από το μακελειό, χωρίς να ξέρει πως ήταν η τελευταία φορά που θα έβλεπε το παιδί της ζωντανό.


Η οικογένεια του Ουζιγιά Γκαρσία, 9 ετών, ανακοίνωσε επίσης ότι σκοτώθηκε από τους πυροβολισμούς.

«Ο ανιψιός μου έπεσε θύμα πυροβολισμών στο σχολείο σήμερα», έγραψε ο θείος του στο Facebook, προσθέτοντας ότι «σκοτώθηκε από έναν τρελό».

Η Μακένα Λι Έλροντ, επίσης 10 ετών, είναι το τρίτο παιδί που ταυτοποιήθηκε νεκρό, όπως δήλωσε ένας οικογενειακό φίλος της οικογένειας.

Ο πατέρας λίγες ώρες νωρίτερα είχε εκφράσει τους φόβους του ότι το κοριτσάκι του μπορεί να μην είναι ζωντανό. Ο Μπράντον Έλροντ είχε μιλήσει στο δίκτυο KTRK ενώ ήταν καθ΄οδόν για το γραφείο κηδειών, καθώς δεν μπόρεσε να βρει το παιδί του αλλού. «Είναι πολύ λυπηρό που έρχεται αυτός ο κόσμος», είχε πει στον τηλεοπτικό σταθμό.

Η Πιλάρ Νιούμπερι, της οποίας η κόρη ήταν συμμαθήτρια με την μικρή Μακένα, επιβεβαίωσε τον θάνατό της στο Facebook ώρες αργότερα, λέγοντας: «Η γλυκιά Μακένα ξεκουράζεσαι στον Παράδεισο. Η καρδιά μου έχει ραγίσει. Η κόρη μου η Κλόι την αγαπούσε τόσο πολύ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο ενθουσιασμένη ήταν που γνώρισε μια νέα φίλη. Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες πήρε ένα βραχιόλι φιλίας και το φοράει καθημερινά. Όταν ξυπνήσει αύριο, θα είναι συντετριμμένη».

Μικρή μου αγάπη πέτα στον ουρανό

Το τέταρτο παιδί που ανακοινώθηκε πως είναι νεκρό είναι η Αμερί Τζο Γκαρσία.

Σε ένα συγκινητικό μήνυμα ο πατέρας της έγραψε πως η «μικρή του αγάπη πετά στον ουρανό»«Μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Αγκαλιάστε την οικογένειά σας. Πείτε τους ότι τους αγαπάτε», αναφέρει.

Η Ελιάνα Τόρες, 10 ετών επίσης επιβεβαιώθηκε ως θύμα σε ανάρτηση στο Facebook.

Ο Στίβεν Γκαρσία και η Τζένιφερ Λούγκο ανακοίνωσαν επίσης πως η κόρη του, Έλι σκοτώθηκε στο μακελειό.

Δείτε επίσης: