«Εγώ είμαι η Ρούλα Πισπιρίγκου και σήμερα έχω συνέντευξη. Θέλω να βγω περιποιημένη» - celebs.gr

Breaking

«Εγώ είμαι η Ρούλα Πισπιρίγκου και σήμερα έχω συνέντευξη. Θέλω να βγω περιποιημένη»

featured image

Μια μαρτυρία που συγκλονίζει έφερε στο φως το Πρωινό για την Ρούλα Πισπιρίγκου. Μια γυναίκα περιγράφει τις αντιδράσεις της Ρούλας όταν μπήκε σε κατάστημα περιποίησης, ώστε να την φτιάξουν για να δώσει συνέντευξη στο Star.

«Ένα θα σας πω, έτυχε να είμαι σε ένα πολύ γνωστό κατάστημα στην Πάτρα, περιποίηση προσώπων και δε με είχε δει η κατηγορουμένη τελοσπάντων κι έρχεται μέσα και πάει στην κοπέλα που εξυπηρετούσε εμένα και γυρνάει και της λέει: «Θα ήθελα να μου φτιάξετε τα φρύδια μου». Λέει η κοπέλα πολύ ευγενέστατη ότι «έχετε κλείσει ραντεβού»; Λέει η Ρούλα «όχι, θέλω να μου φτιάξεις τα φρύδια μου τώρα»!

Αφού είχαν χαθεί τα παιδιά;


«Ναι και της λέει η κοπέλα «πηγαίνετε στην προϊσταμένη μου κι αν έχει κάποιο ραντεβού να σας βάλω». Και γύρισε με τέτοιο θράσος και της λέει «εγώ είμαι η Ρούλα η Πισπιρίγκου και σήμερα έχω συνέντευξη στο Star, θέλω να βγω περιποιημένη».


Μείναμε όλοι λίγο άναυδοι. Απ’ ό,τι φαινότανε δεν την ένοιαζε και τόσο ότι είχε χάσει τρία παιδιά. Όταν έχεις χάσει τρία παιδιά δε σε ενδιαφέρει πώς θα βγεις σε ένα κανάλι ή πώς θα βγεις σε μία τηλεόραση. Δεν έδειχνε χαροκαμένη μάνα, καμία σχέση».