Η Πολυχρονοπούλου γονυπετής στην Τήνο μετά την αποφυλάκιση για υπόθεση με drugs - celebs.gr

Breaking

Η Πολυχρονοπούλου γονυπετής στην Τήνο μετά την αποφυλάκιση για υπόθεση με drugs

featured image

Στην Τήνο βρέθηκε μετά την αποφυλάκισή της η Eλενα Πολυχρονοπούλου προκειμένου να επισκεφθεί γονυπετής τον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας και να εκπληρώσει το τάμα που είχε κάνει.

Η πρώην παίκτρια reality, που είχε συλληφθεί τον Σεπτέμβριο με τον τότε σύντροφό της Δημήτρη Ρεγκινίδη για κατοχή 8 κιλών κοκαΐνης, υπέβαλε πρόσφατα αίτημα αντικατάστασης της κράτησής της με περιοριστικούς όρους, το οποίο έγινε δεκτό με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Eπειτα από οκτώ μήνες κράτησης στις Φυλακές Κορυδαλλού αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, ώσπου να γίνει το δικαστήριο.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του το μοντέλο ταξίδεψε μέχρι την Τήνο για να εκπληρώσει το τάμα που είχε κάνει όσο βρισκόταν στη φυλακή. «Το ξέραμε ότι ήταν αθώα. Δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος ενοχής της. Μηδενίζουμε και συνεχίζουμε τη ζωή μας» δήλωσε η μητέρα της, που έτρεξε και την αγκάλιασε συγκινημένη, μόλις την είδε να βγαίνει από τις φυλακές.



Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της η Eλενα Πολυχρονοπούλου υποστήριζε πως δεν έχει καμία σχέση με τα ναρκωτικά και πως παγιδεύτηκε από τον πρώην σύντροφό της. «Ζούσα το όνειρο του γάμου, πιστεύοντας τις υποσχέσεις του για κοινή ζωή, δημιουργία οικογένειας, τυφλωμένη από τον έρωτα. Σήμερα νιώθω προδομένη και συν τοις άλλοις αντιμετωπίζω και τον κίνδυνο να καταστραφεί η ζωή μου» είχε πει στην ανακρίτρια η 29χρονη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πρόσφερε στέγη σε μια Ουκρανή και εκείνη της «έκλεψε» τον άνδρα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τα είδε όλα ο Μάνεσης στον αέρα – Λουόμενη είδε την κάμερα και… τούρλωσε τον κ@λο της (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η εντυπωσιακή σύντροφος του ΜακΚίσικ χωρίς εσώρουχα στο γήπεδο για τον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

[/expander_maker]