Κακοποιοί μπούκαραν στην Panic Records και χτύπησαν και έδεσαν τον γνωστό συνθέτη Μάριο Ψιμόπουλο - celebs.gr

Breaking

Κακοποιοί μπούκαραν στην Panic Records και χτύπησαν και έδεσαν τον γνωστό συνθέτη Μάριο Ψιμόπουλο

featured image

Στιγμές απόλυτου τρόμου έζησε τις πρώτες πρωινές ώρες χθες ο γνωστός συνθέτης Μάριος Ψιμόπουλος, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο ένοπλους κακοποιούς, οι οποίοι «μπούκαραν» στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρίας Panik Records στη Βούλα και άρπαξαν το ένα από τα τρία χρηματοκιβώτια που βρήκαν μπροστά τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα άρχισαν στις 4 το πρωί, όταν οι δράστες, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες και χειρουργικές μάσκες, ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού τον φύλακα που έκανε τη νυχτερινή βάρδια και εν συνεχεία εισέβαλαν από ανασφάλιστο παράθυρο του ισογείου στα γραφεία του «εργοστασίου» των αλλεπάλληλων μουσικών επιτυχιών του Πάρη Κασιδόκωστα επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης 77, το οποίο «έκλεισε» δέκα χρόνια λειτουργίας πριν από λίγες ημέρες. Εκείνη την ώρα, όμως, στο στούντιο του -1 ορόφου βρισκόταν και ο συνθέτης του ελαφροπόπ τραγουδιού «Χτυπάει η καρδιά μου δυνατά» (Τα-τα-τα) Μάριος Ψιμόπουλος που, για κακή του τύχη, ήρθε τετ α τετ με τους ληστές!

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο μουσικοσυνθέτης, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Ελένη Φουρέιρα, το Νίνο, τον Γιάννη Πλούταρχο, τον Χρήστο Μενιδιάτη και άλλους σημαντικούς καλλιτέχνες, αρχικά δεν αντιλήφθηκε την παρουσία των κακοποιών, καθώς φορούσε ακουστικά. Ωστόσο, δεν απέφυγε μία… δυσάρεστη συνάντηση μαζί τους, καθώς, βλέποντάς τον στο εσωτερικό του τριώροφου κτιρίου, εκείνοι φοβήθηκαν ότι θα τους χαλούσε τα σχέδια και αποφάσισαν να αναλάβουν δράση!



Έτσι, η επόμενη κίνησή τους ήταν να απειλήσουν με ένα κατσαβίδι τον συνθέτη του hit του τραγουδιστή Στέφανου Πιτσίνιαγκα και, αφού τον χτυπήσουν με γροθιές, να τον δέσουν σε μια καρέκλα. Κατόπιν, με τον συνθέτη ακινητοποιημένο, άρχισαν να ερευνούν εξονυχιστικά τον χώρο, ώσπου βρέθηκαν μπροστά σε δύο μικρά χρηματοκιβώτια, που έμοιαζαν με ερμάρια, τα οποία διέρρηξαν, χωρίς να γίνει γνωστό αν αφαίρεσαν κάτι από το εσωτερικό τους. Προτού τραπούν σε φυγή, πρόλαβαν να αρπάξουν ακόμα ένα, που δεν είχαν καταφέρει να ανοίξουν επί τόπου.

Εν συνεχεία ο φύλακας ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν άμεσα στο σημείο και πραγματοποίησαν έρευνα, συλλέγοντας στοιχεία, όπως αποτυπώματα και υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του τριώροφου κτιρίου. Παράλληλα, συνάδελφοί τους άρχισαν να «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή για την εύρεση τυχόν βιντεοληπτικού υλικού, το οποίο θα μπορούσε να τους οδηγήσει στις κινήσεις των δραστών και, εν τέλει, στον εντοπισμό και στη σύλληψή τους. Ως αργά χθες, πάντως, τα ίχνη τους δεν είχαν βρεθεί. Ο Μάριος Ψιμόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, οι γιατροί έκριναν ότι δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά, με συνέπεια να μη χρειαστεί να παραμείνει για νοσηλεία.