«Εντάξει! Φεύγω! Όχι, όχι φεύγω!»: Παvικός στον αέρα του MEGA με Ελένη Μενεγάκη και Δημήτρη Ουγγαρέζο - celebs.gr

Breaking

«Εντάξει! Φεύγω! Όχι, όχι φεύγω!»: Παvικός στον αέρα του MEGA με Ελένη Μενεγάκη και Δημήτρη Ουγγαρέζο

featured image

Η αμήχανη στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη είδε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να σηκώνεται από την καρέκλα του και να απειλεί πως θα πάει στον Λιάγκα.

Κανονικός πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης 21/6 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αφού ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σηκώθηκε όρθιος να φύγει και φώναζε. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκίνησε να λέει ένα θέμα αναφορικά με την Σακίρα και τον Πικέ που φαίνεται πως είναι ξανά μαζί παρά τις φήμες χωρισμού και μεταξύ άλλων είπε: «Ο Πικέ βγήκε για δείπνο με την ερωμένη του, ερωτικό δείπνο…».

Τότε, η παρουσιάστρια διέκοψε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και του είπε: «Τι σημαίνει ερωτικά; Τι σημαίνει τρώω ερωτικά σε ένα μαγαζί;», με τον ίδιο να “τρελαίνεται” και να φωνάζει: «Εγώ φεύγω! Όχι, όχι, εγώ φεύγω! Έρχομαι Λιάγκα! Κράτα! Έρχομαι! Ανταλλαγή με Τεργιάκη!».

Φυσικά, η Ελένη Μενεγάκη σηκώθηκε αμέσως από τη θέση της και πήγε να τον κρατήσει για να μην φύγει. Όπως ήταν αναμενόμενο, όλη η ομάδα ξέσπασε σε γέλια.


Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Για την Ελένη έφυγα από τον ΑΝΤ1…»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/6) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον καθώς και στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.


Ο λόγος που έκανε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να φύγει από τον ΑΝΤ1 και να πάει στο Mega ήταν η Ελένη Μενεγάκη, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος.

«Στην Ελένη θα έμενα. Η Ελένη με αναβάθμισε. Αν δεν είμαστε η συνέπεια του λόγου μας, τότε δεν είμαστε τίποτα. Της το χρωστάω της Ελένης, γιατί είναι ένας από τους ανθρώπους που είναι τόσο γενναιόδωρη και αληθινή και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ.

Για την Ελένη έφυγα από τον ΑΝΤ1 και δεν θα την άφηνα. Ανεξάρτητα από την πρόταση που θα μου έκαναν, θα έμενα στην εκπομπή της. Είμαι σίγουρος ότι έτσι θα έκανα… Όταν έχω κάποιο πρόβλημα, ζητώ την γνώμη της και η αλήθεια είναι ότι με βοηθάει πολύ. Η Ελένη σε συμβουλεύει, μεταφέροντάς εμπειρίες από την δική της ζωή και εκεί ακριβώς είναι το μυστικό. Ότι σε βάζει στον κόσμο της», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.