Ανάστατοι στη Λέσβο με τον αστυνομικό που βίασε 14χρονη – «Ήταν πρότυπο και αγαπητός στο νησί» - celebs.gr

Breaking

Ανάστατοι στη Λέσβο με τον αστυνομικό που βίασε 14χρονη – «Ήταν πρότυπο και αγαπητός στο νησί»

featured image
Σαν βόμβα έπεσε στην τοπική κοινωνία της Λέσβου η φρικτή αποκάλυψη ότι προπονητής βόλεϊ και εν ενεργεία αστυνομικός βίασε αθλήτρια του.

Το σοκ για όλους ήταν μεγάλο, καθώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν υπεράνω υποψίας και ιδιαίτερα αγαπητός στο νησί.

Ήταν από τους προπονητές που θεωρούνταν πρότυπο και τον εμπιστεύονταν όλοι με κλειστά μάτια.

Είχε αναδείξει πολλά ταλέντα στο νησί τόσο στο βόλεϊ όσο και στο μπιτς βόλεϊ, ενώ έχει ασχοληθεί και με το ποδόσφαιρο. Κανείς, ωστόσο, όλο αυτό τον καιρό δεν είχε καταλάβει το παραμικρό.

Ο 53χρονος σύμφωνα με πληροφορίες είναι παντρεμένος με μια πρώην αθλήτρια του βόλεϊ και έχουν δύο αγοράκια περίπου έξι και τριών ετών. Στο νησί επικρατεί παγωμάρα και εκφράζονται φόβοι ότι ίσως ανοίξουν και άλλα στόματα. Οτι η 14χρονη που βίασε δεν είναι το μοναδικό του θύμα.

Άνθρωποι που διατηρούσαν φιλικές σχέσεις μαζί του δεν μπορούν να το πιστέψουν και στην κυριολεξία έχουν πέσει από τα σύννεφα. Έκρυβε πολύ καλά τα αρρωστημένα ένστικτά του με την ζωή του να είναι φυσιολογική.


Η σοκαριστική αποκάλυψη


Τα όσα αποκαλύπτονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σοκάρουν… Ο 53χρονος καλυπτόμενος από το μανδύα του προπονητή και αστυνομικού ικανοποιούσε τα αρρωστημένα του πάθη. Η μητέρα της 14χρονης που έπεισε θύμα βιασμού αποκάλυψε ότι η κόρη της φοβόταν πολύ γιατί την εκβίαζε.

Οπως αναφέρεται στη δικογραφία όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα είδε κάτι στο κινητό της κόρης της… «Πρωινές ώρες της 26-07-2022, η (μητέρα της 14χρονης) αντιλήφθηκε στο κινητό της ανήλικης κόρης της συνομιλία στην εφαρμογή «Messenger», μεταξύ της τελευταίας και του χρήστη του προφίλ με όνομα «Alexandros Megas» και διέκρινε πίεση από πλευράς του χρήστη του ανωτέρω λογαριασμού περί αποστολής άσεμνου υλικού.

Σχετικές εκτυπώσεις στιγμιότυπων οθόνης της ανωτέρω συνομιλίας, για χρονικό διάστημα από 29-06-2022 μέχρι 25-07-2022 εγχειρίστηκαν στην Υπηρεσία μας.

Η (14χρονη), γνωστοποίησε στη μητέρα της ότι πίσω από το ανωτέρω προφίλ βρίσκεται ο (αστυνομικός). Τέλος, η (μητέρα της 14χρονης) κατέθεσε ακόμα ότι, σύμφωνα με τα όσα της εκμυστηρεύτηκε η κόρη της, ο (αστυνομικός) την θώπευε επανειλημμένα στους μηρούς της, ενώ δεν γνώριζε εάν είχε προβεί σε περαιτέρω ασελγείς ή βίαιες πράξεις.

Από όσο, δε ήταν, σε θέση να γνωρίζει, η κόρη της δεν έχει ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή. Η (μητέρα της 14χρονης) ζήτησε την ιατροδικαστική εξέταση της κόρης της και με έγγραφο της Υπηρεσίας μας προς την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Βορείου Αιγαίου, αιτηθήκαμε την εξέταση της ανωτέρω ανήλικης».