Βιασμός στα Μάλια: Βίντεο-ντοκουμέντο από το σκηνικό στο μπαρ με την 33χρονη Βρετανίδα και τον πατέρα της - celebs.gr

Breaking

Βιασμός στα Μάλια: Βίντεο-ντοκουμέντο από το σκηνικό στο μπαρ με την 33χρονη Βρετανίδα και τον πατέρα της

featured image

«Δεν υπάρχει τίποτα σεξουαλικό ανάμεσά μας. Είναι αηδιαστικό και γελοίο να λέγεται κάτι τέτοιο», διαρρηγνύει τα ιμάτιά της η Τάμι Φορσάιθ

Ο 70χρονος πατέρας της έχει προφυλακιστεί ως ο βασικός ύποπτος για τον βιασμό της στα Μάλια της Κρήτης, αλλά η 33χρονη Βρετανίδα Τάμι Φορσάιθ επιμένει για την αθωότητά του, την ώρα που δηλώνει πως φοβάται πως έχει μείνει έγκυος από τον βιαστή της!

Η Τάμι, η οποία δήλωσε πως σκοπεύει να παραμένει στην Κρήτη μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του βιασμού της, μίλησε αποκλειστικά στην «Daily Mail», προκειμένου, όπως η ίδια αναφέρει, να αναδείξει την αθωότητα του πατέρα της, ο οποίος, σύμφωνα με την ίδια, βρίσκεται άδικα προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης. Η Τάμι επιμένει πεισματικά ότι δεν τη βίασε ο πατέρας της, υποστηρίζοντας ότι ο πραγματικός βιαστής της συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος και ότι είναι πολύ πιθανό να την έχει αφήσει έγκυο.

Η 33χρονη, η οποία ζει μόνιμα μαζί με τον πατέρα της στην αγγλική πόλη Χαλ, αποκάλυψε ότι μιλά σε καθημερινή βάση στο τηλέφωνο με τον πατέρα της. «Καταφέρνω να του μιλάω μόνο για λίγα λεπτά. Βρίσκεται σε τρομερή ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έχει συμβεί όλο αυτό, καθώς ο ίδιος δεν έχει κάνει τίποτα κακό. Ο πατέρας μου υποφέρει από διαβήτη, ενώ αντιμετωπίζει και μια σειρά από άλλα ιατρικά ζητήματα. Δεν τρέφεται σωστά εδώ και πέντε ημέρες και βρίσκεται πολύ κοντά στο να καταρρεύσει. Πραγματικά ανησυχώ ότι όλο αυτό μπορεί να τον σκοτώσει», δηλώνει.«Υποφέρω από στρες και άγχος, το οποίο γίνεται όλο και χειρότερο, καθώς αισθάνομαι κάπως άρρωστη και έχω καθυστέρηση. Είμαι 60% σίγουρη ότι είμαι έγκυος», ανέφερε ακόμη η Φορσάιθ, η οποία πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ότι πρέπει να επισκεφθεί μια ιατρική κλινική για να κάνει εξετάσεις, ωστόσο, επειδή υποφέρει από ισχυρές κρίσεις πανικού, χρειάζεται κάποιον να τη συνοδέψει. Ωστόσο, όπως επισημαίνει, είναι μόνη της στην Κρήτη και δεν έχει κανένα να τη βοηθήσει. Αναφορικά με το τεστ DNA που περιμένει, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι δεν έχει λάβει κάποια ενημέρωση σχετικά με το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα. «Οι ελληνικές Αρχές απλά δείχνουν να μην νοιάζονται», ανέφερε, χαρακτηριστικά, η 33χρονη μητέρα.

«Είχα πιει πολύ κι ο πατέρας μου προσπαθούσε να με βοηθήσει…»

Σχετικά με τις άσεμνες κινήσεις του πατέρα της μέσα στο μπαρ όπου διασκέδαζαν μαζί, πριν η ίδια πέσει θύμα βιασμού, η 33χρονη αρνήθηκε ότι ο πατέρας της έκανε κάτι κακό. «Είχα πιει πάρα πολύ, μόλις που μπορούσα να κουνηθώ. Ο μπαμπάς μου απλά προσπαθούσε να με πάει πίσω στο ξενοδοχείο και να με βάλει στο κρεβάτι», δήλωσε, μεταξύ άλλων στη Mail Online.

«Το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης δείχνει έναν πατέρα να προσπαθεί να βοηθήσει την κόρη του που είναι πολύ πιωμένη. Δεν υπάρχει τίποτα σεξουαλικό ανάμεσά μας. Είναι αηδιαστικό και γελοίο να λέγεται κάτι τέτοιο», δήλωσε ακόμη η Τάμι, η οποία ανέφερε ότι έχει ήδη ξοδέψει σχεδόν 4.000 λίρες κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Κρήτη, περιμένοντας την επίλυση της υπόθεσης του πατέρα της. «Δεν πρόκειται να επιστρέψω πίσω στο Χαλ χωρίς αυτόν και θα μείνω στην Ελλάδα για όσο χρειαστεί», κατέληξε.

  • Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο από το μπαρ στα Μάλια: