Ανατροπή! Δεν ανήκει στον πατέρα της 34χρονης τουρίστριας το σπέρμα που βρέθηκε στα ρούχα της - celebs.gr

Breaking

Ανατροπή! Δεν ανήκει στον πατέρα της 34χρονης τουρίστριας το σπέρμα που βρέθηκε στα ρούχα της

featured image

Αποφυλακίζεται ο 70χρονος – Η κόρη του έλεγε από την πρώτη στιγμή ότι είναι αθώος

Αποφυλακίζεται ο 70χρονος Βρετανός που συνελήφθη στα Μάλια ως ύποπτος για τον βιασμό της 34χρονης κόρης του, με την οποία έκαναν διακοπές.

Με διάταξη της αρμόδιας Ανακρίτριας Ηρακλείου ο 70χρονος θα βγει από τη φυλακή, καθώς τα αποτελέσματα στον έλεγχο του γενετικού υλικού, έδειξαν ότι το σπέρμα που βρέθηκε στα ρούχα της 34χρονης, δεν είναι του πατέρα της, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Ο 70χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία της 34χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού, ωστόσο, λόγω μέθης δεν μπορούσε να υποδείξει τον δράστη. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εξέτασαν το υλικό από κάμερες ασφαλείας και διαπίστωσαν ότι το επίμαχο βράδυ, η νεαρή γυναίκα βρισκόταν σε μπαρ με τον πατέρα της. Στο βίντεο ο 70χρονος φαίνεται να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της μέσα στο νυχτερινό μαγαζί, ενώ μάλιστα φαίνεται να τη χτυπάει στο πρόσωπο.


Ωστόσο η 34χρονη από την πρώτη στιγμή που ο πατέρας της συνελήφθη, αρνήθηκε ότι εκείνος ήταν ο βιαστής της και στάθηκε στο πλευρό του. 


«Είχα πιει πολύ κι ο πατέρας μου προσπαθούσε να με βοηθήσει…»

Σχετικά με τις άσεμνες κινήσεις του πατέρα της μέσα στο μπαρ όπου διασκέδαζαν μαζί, πριν η ίδια πέσει θύμα βιασμού, η 33χρονη αρνήθηκε ότι ο πατέρας της έκανε κάτι κακό. «Είχα πιει πάρα πολύ, μόλις που μπορούσα να κουνηθώ. Ο μπαμπάς μου απλά προσπαθούσε να με πάει πίσω στο ξενοδοχείο και να με βάλει στο κρεβάτι», δήλωσε, μεταξύ άλλων στη Mail Online.

«Το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης δείχνει έναν πατέρα να προσπαθεί να βοηθήσει την κόρη του που είναι πολύ πιωμένη. Δεν υπάρχει τίποτα σεξουαλικό ανάμεσά μας. Είναι αηδιαστικό και γελοίο να λέγεται κάτι τέτοιο», δήλωσε ακόμη η Τάμι, η οποία ανέφερε ότι έχει ήδη ξοδέψει σχεδόν 4.000 λίρες κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Κρήτη, περιμένοντας την επίλυση της υπόθεσης του πατέρα της. «Δεν πρόκειται να επιστρέψω πίσω στο Χαλ χωρίς αυτόν και θα μείνω στην Ελλάδα για όσο χρειαστεί», κατέληξε.