Έκτακτο – Στο νοσοκομείο ο Αλέξης Κούγιας. Δίνει μάχη για την ζωή του - celebs.gr

Breaking

Έκτακτο – Στο νοσοκομείο ο Αλέξης Κούγιας. Δίνει μάχη για την ζωή του

featured image

Με μήνυση θα απαντήσει ο Αλέξης Κούγιας στην υβριστική όπως χαρακτηρίζει ανακοίνωση του πρώην υπουργού Ναυτιλίας Θ. Δρίτσα, ο οποίος να σημειωθεί ότι προχωρά και ο ίδιος σε μήνυση κατά του γνωστού ποινικολόγου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Κούγιας, από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται τις τελευταίες 15 ημέρες λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, ενημερώθηκε από συνεργάτες του ότι ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας Δρίτσας θα καταθέσει εις βάρος του μήνυση και αγωγή για χθεσινή ανακοίνωση των συνεργατών του γραφείου του σχετικά με τη μερική δικαίωση των θυμάτων του τραγικού ναυαγίου – δυστυχήματος της Αίγινας.

Ο κ. Κούγιας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι λόγω της κατάστασης της υγείας του δεν θα προχωρήσει τώρα σε ανακοινώσεις ωστόσο τον Σεπτέμβριο θα παραχωρήσει ειδική συνέντευξη τύπου και «θα πληροφορηθεί με κάθε λεπτομέρεια ο ελληνικός λαός το τι συνέβη ακριβώς και εάν οι σημερινοί εξυβριστικοί χαρακτηρισμοί εις βάρος μου, τους οποίους με μεγάλη ευκολία χρησιμοποίησε στην ανακοίνωσή του είναι δικαιολογημένοι.» Παράλληλα ανακοίνωσε ότι «γι’ αυτούς τους χαρακτηρισμούς και θα τον μηνύσω και θα τον ενάγω.»

Ολόκληρη η ανακοίνωσηΤις τελευταίες 15 ημέρες, μετά από μία απρόοπτη επιδείνωση της υγείας μου, νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο, δίνοντας άλλη μία μάχη στη ζωή μου, την οποία και θα κερδίσω. Σε αυτό το διάστημα που νοσηλεύομαι οι συνεργάτες του γραφείου μου, σε συνεργασία με τους εντολείς μας, προβαίνουν σε ανακοινώσεις – ενημερώσεις προς τα ΜΜΕ για τη δικαστική εξέλιξη σημαντικών υποθέσεων που απασχόλησαν και απασχολούν όλους τους Έλληνες και τις οποίες χειρίζεται το γραφείο. Σήμερα πληροφορήθηκα ότι ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας Δρίτσας θα καταθέσει εις βάρος μου μήνυση και αγωγή για χθεσινή ανακοίνωση των συνεργατών του γραφείου μου σχετικά με τη μερική δικαίωση των θυμάτων του τραγικού ναυαγίου – δυστυχήματος της Αίγινας. Σήμερα, μετά από αυτήν την εξέλιξη, πληροφορήθηκα και το περιεχόμενο της ανακοινώσεως του γραφείου μου και έχω να δηλώσω προς τον κο Δρίτσα, ότι αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να δημοσιοποιήσω λόγω της καταστάσεως της υγείας μου το τι ακριβώς συνέβη με την τραγωδία της Αίγινας, αλλά να είναι βέβαιος ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν θα μου το επιτρέψει η υγεία μου, σε ειδική συνέντευξη τύπου θα πληροφορηθεί με κάθε λεπτομέρεια ο ελληνικός λαός το τι συνέβη ακριβώς και εάν οι σημερινοί εξυβριστικοί χαρακτηρισμοί εις βάρος μου, τους οποίους με μεγάλη ευκολία χρησιμοποίησε στην ανακοίνωσή του είναι δικαιολογημένοι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι γι’ αυτούς τους χαρακτηρισμούς και θα τον μηνύσω και θα τον ενάγω. Όταν αναφέρεται σ’ εμένα και ειδικά για την υπόθεση της Αίγινας να φτάνει μέχρι εκεί που φτάνει ο ίσκιος του.