«Λατρεύω το σώμα της, δεν θα της ζητούσα ποτέ να αλλάξει»: Η απάντηση ενός άντρα σε όσους κρίνουν την γυναίκα του - celebs.gr

Breaking

«Λατρεύω το σώμα της, δεν θα της ζητούσα ποτέ να αλλάξει»: Η απάντηση ενός άντρα σε όσους κρίνουν την γυναίκα του

featured image

Μία υπέρβαρη κοπέλα φαίνεται ότι έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του 24χρονου personal trainer, με τον οποίο έχουν αποκτήσει και ένα μωρό, ωστόσο, δέχονται αρνητικά μηνύματα για τη διαφορά βάρους που έχουν.

Ειδικότερα, η 24χρονη Brittany Jacques, που ζυγίζει περίπου 113 κιλά, δεχόταν πίεση από τους προηγούμενους συντρόφους της να χάσει βάρος και να αλλάξει την εμφάνισή της.

Έτσι, απογοητευμένη από τον έρωτα, η 24χρονη από το Οντάριο του Καναδά γνώρισε τον γυμναστή, Matt Montgomery, μέσω Facebook, τον Αύγουστο του 2020.

Τώρα, το ζευγάρι είναι αρραβωνιασμένο και δηλώνει ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά -παρά το γεγονός ότι τους χλευάζουν συχνά στο διαδίκτυο για τη διαφορά βάρους των 53 κιλών.

Μάλιστα, το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα μωρό, καθώς η Brittany μοιράστηκε την είδηση στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, υπογραμμίζοντας «Είμαι μαμά τώρα» και δημοσιεύοντας φωτογραφίες με την κοιλιά της εγκυμοσύνης της και ένα μωρό.

Νωρίτερα, όπως αναφέρει η New York Post, είχε επισημάνει «Και οι δύο είχαμε σχεδόν εγκαταλείψει το να βγαίνουμε ραντεβού όταν αρχίσαμε να μιλάμε. Τα βρήκαμε αμέσως από τη στιγμή που συναντηθήκαμε. Ήμουν λίγο διστακτική στην αρχή».

Η υπέρβαρη κοπέλα δεν ήθελε ν’ αλλάξει τον εαυτό της για κάποιον άλλον

Και συμπληρώνει η υπέρβαρη κοπέλα «έχω βρεθεί σε σχέσεις όπου οι άντρες μου είπαν ότι θα με παρατήσουν αν δεν αρχίσω δίαιτα ή δεν προσπαθήσω να χάσω βάρος. Αυτό επηρέασε την αυτοπεποίθησή μου και κάποια στιγμή άρχισα να γυμνάζομαι και να προσπαθώ να αλλάξω το μέγεθός μου. Αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι αν το έκανα αυτό, δεν θα αγαπούσα πια τον εαυτό μου και θα άλλαζα τον εαυτό μου για την αντίληψη της ομορφιάς κάποιου άλλου. Δεν ήμουν σίγουρη αν θα έβρισκα ποτέ κάποιον που θα με αγαπούσε πραγματικά γι’ αυτό που είμαι, αλλά αφού γνώρισα τον Matt δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη».



Σε ένα χιονισμένο τοπίο, με κεριά στην εξοχή, κοντά στο σπίτι τους, ο 63 κιλών Matt έκανε την πρόταση γάμου στην Brit στις 30 Ιανουαρίου, με τον ίδιο να σημειώνει πως «είχα προηγούμενες σχέσεις με αδύνατες κοπέλες και δεν ήταν καθόλου ευτυχισμένες με τον εαυτό τους. Δεν ήταν θετικοί άνθρωποι ή ένιωθαν συνεχώς ότι έπρεπε να αλλάξουν πράγματα για τον εαυτό τους και αυτό με κατέβαλε και εμένα. Όταν γνώρισα την Britt είχε τόση αυτοπεποίθηση για το σώμα της, που το λάτρεψα αυτό πάνω της, δεν θέλει να αλλάξει τίποτα και δεν θα της το ζητούσα ποτέ. Αγαπώ και εγώ το φαγητό, οπότε αυτό είναι ένα πλεονέκτημα, δεν ανησυχώ για την παρακολούθηση των θερμίδων της ή τη δίαιτα, απλά θέλω να τρώει ό,τι θέλει και να είναι ευτυχισμένη».

Όπως αναφέρεται στην New York Post, παρά την τέλεια σχέση τους, αντιμετωπίζουν αρνητισμό στο διαδίκτυο, με τους επικριτές της σχέσης τους να προτείνουν ότι δεν θα έπρεπε να είναι μαζί.

Όπως τόνισε ο Matt «παρατηρώ τους ανθρώπους να μας κοιτάζουν όταν περπατάμε στο δρόμο, αλλά τα περισσότερα σχόλια που έχουμε δεχτεί είναι διαδικτυακά. Οι άνθρωποι σχολιάζουν στο Instagram και προτείνουν ότι δεν είμαι αρκετά μεγάλος ή αρκετά άντρας γι’ αυτήν».

«Εύχομαι οι σχέσεις με άτομα με μεγάλη διαφορά κιλών να ήταν πιο συνηθισμένες και να αποτελούσαν περισσότερο τον κανόνα. Σίγουρα υπάρχει αυτή η παρανόηση ότι ένα υπέρβαρο άτομο και ένα αδύνατο άτομο δεν μπορούν να έχουν άνετες προσωπικές στιγμές ή να κάνουν πράγματα όπως να κάνουν οικογένεια, αλλά εμείς δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα. Νιώθουμε τόσο τυχεροί που γνωριστήκαμε και είναι ό,τι καλύτερο έχουμε ζήσει ποτέ», καταλήγει το ζευγάρι.