“Θα σώσω ζωές”: 29χρονος που παράτησε σύζυγό & παιδιά για Ουκρανή πρόσφυγα, ετοιμάζεται για την εμπόλεμη ζώνη - celebs.gr

Breaking

“Θα σώσω ζωές”: 29χρονος που παράτησε σύζυγό & παιδιά για Ουκρανή πρόσφυγα, ετοιμάζεται για την εμπόλεμη ζώνη

featured image

Τα δύο του παιδιά και τη σύζυγό του παράτησε… στα κρύα του λουτρού ένας Βρετανός, για μία Ουκρανή που μάλιστα τη φιλοξένησαν σπίτι τους με τις μεταναστευτικές ροές.

«Άφησα τη γυναίκα μου για Ουκρανη πρόσφυγα… τώρα θα ταξιδέψουμε στην εμπόλεμη χώρα – Θα μπορούσα να σώσω εκατοντάδες ζωές», δήλωσε στο βρετανικό «Yorkshire Live», ο άνδρας.

Έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον… Πούτιν

Τώρα, ο 29χρονος Τόνι Γκάρνετ, πιστεύει ότι αυτός και η κοπέλα του Σοφία Καρκαντίμ, μπορούν να σταματήσουν μόνοι τους την αιματηρή σύγκρουση. Ο πρώην φύλακας ασφαλείας -ο οποίος χώρισε με την 28χρονη Λόρνα Γκάρνετ, για την 22χρονη Ουκρανή πρόσφυγα – λέει ότι τώρα θα ξεκινήσει να καταγράφει τις στιγμές τους στο YouTube.

”Οι άνθρωποι χρειάζονται βοήθεια”

Ο άνεργος πατέρας δύο παιδιών δήλωσε στο «Yorkshire Live»: «Όσο περισσότερο διαρκεί [ο πόλεμος], τόσο θα υπάρχουν περισσότεροι θάνατοι – και μερικοί θα μπορούσαν να τον σταματήσουν με τη βοήθειά μας. Ακόμα και αν σώσω τη ζωή ενός ατόμου, τότε αυτό αξίζει τον κόπο για μένα. Από τότε που γνώρισα τη Σοφία πιστεύω ότι οι άνθρωποι χρειάζονται αυτή τη βοήθεια. Δεν είναι παιχνίδι. Πρέπει να χρησιμοποιήσω την επιρροή μου τώρα για να κάνω το σωστό».Ο Τόνι και η Σοφία

Δεν είναι σαφές πότε ακριβώς ο Τόνι και η Σοφία -που επιθυμούν να παντρευτούν- θα αναχωρήσουν για την Ουκρανία, πόσο καιρό σκοπεύουν να μείνουν ή ακόμα αν θα μείνουν και μόνιμα εκεί.

Η Σοφία, η οποία εγκατέλειψε την πόλη Λβιβ κατά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, δήλωσε στη βρετανική «The SUN»: «Μόλις τον είδα, μου άρεσε πολύ. Ήταν πολύ γρήγορο, αλλά αυτή είναι η ιστορία αγάπης μας. Ξέρω ότι ο κόσμος θα σκεφτεί άσχημα για μένα, αλλά αυτό συμβαίνει».

Ο Τόνι με την πρώην σύντροφό του, Λόρνα

Η Λόρνα Γκαρνέτ, η οποία είχε αλλάξει το επώνυμό της με συμβολαιογραφική πράξη για να ταιριάζει με αυτό του Τόνι, αλλά δεν είναι παντρεμένη μαζί του, είχε δηλώσει προηγουμένως στη Sun on Sunday ότι η Σοφία φορούσε βαθύ ντεκολτέ και μακιγιάζ για να εντυπωσιάσει τον Τόνι.