Βίντεο-ντοκουμέντο από τη βουτιά θανάτου στην Κεφαλονιά: Η στιγμή που το ΙΧ του 35χρονου πέφτει στη θάλασσα! - celebs.gr

Breaking

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη βουτιά θανάτου στην Κεφαλονιά: Η στιγμή που το ΙΧ του 35χρονου πέφτει στη θάλασσα!

featured image

Πάτησε γκάζι και χάθηκε έτσι απλά…

Τη στιγμή της πτώσης του αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας 35χρονος, ο οποίος μπήκε στο λιμάνι του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά με σκοπό να πέσει στη θάλασσα, κατέγραψε κάμερα του inkefalonia.gr και οι εικόνες είναι σοκαριστικές.

Το τραγικό συμβάν έγινε το πρωί. Στο σημείο έπεσαν δύτες και ο άνδρας ηλικίας 35 ετών, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Λίγα λεπτά αργότερα, στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως το όχημα έστριψε δεξιά από το σημείο όπου βρισκόταν σταθμευμένο για μικρό διάστημα στο λιμάνι, πήρε φόρα και έπεσε στην θάλασσα, γεγονός που εντείνει το σενάριο της αυτοχειρίας.



Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το συμβάν:

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα, με έναν επιβαίνοντα, από ράμπα Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων πορθμειακής γραμμής Ληξούρι – Αργοστόλι, εντός του λιμένα Αργοστολίου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ ιδιώτες δύτες ανέσυραν τον 35χρονο ημεδαπό οδηγό, χωρίς τις αισθήσεις του. Ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Από το συμβάν δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το όχημα ανελκύστηκε από ιδιωτικό γερανό στην ξηρά. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.