Πήγε να πάρει το αυτοκίνητο και το βρήκε χωρίς ελαστικά σε αυτή την κατάσταση - celebs.gr

Breaking

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Πήγε να πάρει το αυτοκίνητο και το βρήκε χωρίς ελαστικά σε αυτή την κατάσταση

featured image

Οι δράστες έκλεψαν τα λάστιχα και τις ζάντες από το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο στη Θεσσαλονίκη. Τα έχασε ο οδηγός όταν επέστρεψε για να το πάρει…

Σε… επιδημία εξελίσσεται το φαινόμενο των κλοπών σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη. Σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, οι δράστες σηκώνουν ΙΧ ανενόχλητοι και κλέβουν τα λάστιχα και τις ζάντες.

Ένα ακόμη περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της κάτω Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, βραδινές ώρες της Παρασκευής 19 Αυγούστου. Στην οδό Μαραθώνος με Ύδρας οι δράστες τοποθέτησαν τούβλα στην κάτω πλευρά του αυτοκινήτου για να μπορέσουν να το σταθεροποιήσουν και στη συνέχεια αφαίρεσαν τα λάστιχα χωρίς να τους πάρει είδηση κανείς.

Ο ιδιοκτήτης του ΙΧ το επόμενο πρωί κατευθύνθηκε στο όχημα του για να μετακινηθεί και σοκαρισμένος είδε το όχημα χωρίς ρόδες. Βέβαια αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό. Έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ανάλογων κλοπών.

Ιδιοκτήτες ΙΧ παρκάρουν τα οχήματα τους σε γειτονιές και επιστρέφουν βρίσκοντάς τα «γδυμένα». Οι δράστες εκμεταλλεύονται την ελλιπή αστυνομική φύλαξη και το γεγονός ότι η πόλη αυτή την περίοδο είναι άδεια, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών που πραγματοποιούν αρκετοί πολίτες.


Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται έντονα τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στη Χαλκιδική. Δείτε τις εικόνες του seleo…