Αλβανίδα οικιακή βοηθός έκλεψε χρηματοκιβώτιο μέσα στο ίδιο το σπίτι που εργαζόταν… - celebs.gr

Breaking

Αλβανίδα οικιακή βοηθός έκλεψε χρηματοκιβώτιο μέσα στο ίδιο το σπίτι που εργαζόταν…

featured image

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής χρηματοκιβωτίου από σπίτι 32χρονου Βολιώτη επαγγελματία και συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στο Βόλο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, μία Αλβανίδα, σε βάρος της οποίας, καθώς και σε βάρος ακόμη δύο Αλβανών 44 χρονών και ανήλικου, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.


Την Κυριακή 28-08-2022 το πρωί, ο 44χρονος και ο ανήλικος μπήκαν στο σπίτι του 32χρονου στο Βόλο, με αντικλείδι που έδωσε στον έναν η αλλοδαπή γυναίκα, και έκλεψαν χρηματοκιβώτιο, μη πακτωμένο, που περιείχε το χρηματικό ποσό 16.000 €, πέντε χρυσές λίρες και έναν χρυσό σταυρό. Στον παθόντα αποδόθηκε το χρηματικό ποσό των 8.000 €, ως μέρος του συνολικού αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλλοδαπή έκανε δουλειές στο σπίτι του 32χρονου, που της έδινε το κλειδί, η 39χρονη έβγαλε αντικλείδι και την Κυριακή που ο ιδιοκτήτης απουσίαζε έδωσε το αντικλείδι στους συνεργούς τους για να κλέψουν το χρηματοκιβώτιο. Το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.