Κρήτη: Εικόνες σοκ από άγριο ξυλοδαρμό Ολλανδών τουριστών – Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα - celebs.gr

Breaking

Κρήτη: Εικόνες σοκ από άγριο ξυλοδαρμό Ολλανδών τουριστών – Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα

featured image

Ο 19χρονος που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία

Την ώρα που ο τουρισμός σπάει όλα τα ρεκόρ στη χώρα μας έρχονται στο φως της δημοσιότητας σοκαριστικές εικόνες Ολλανδών τουριστών να ξυλοκοπούν άγρια συμπατριώτες τους στην Κρήτη.

Το απίστευτο περιστατικό βίας συνέβη στη Χερσόνησο όταν μια παρέα μεθυσμένων Ολλανδών τουριστών άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα στη μέση του δρόμου ύστερα από ασήμαντη αφορμή με συνέπεια να πιαστούν στα χέρια.

Δύο ομοεθνείς τους επιχείρησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, ωστόσο αντί να καταφέρουν να τους χωρίσουν, δέχονται τα άγρια χτυπήματά τους.

Στο βίντεο φαίνονται οι δύο νεαροί τουρίστες να χτυπούν με βιαιότητα τον 19χρονο που βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος, ενώ ένα χτύπημα στο κεφάλι του παραλίγο να σταθεί μοιραίο. Την ίδια ώρα εργαζόμενοι από τα νυχτερινά καταστήματα που βρίσκονται κοντά στο περιστατικό τρέχουν και τους ακινητοποιούν, ενώ ο 19χρονος παραμένει στον δρόμο χωρίς τις αισθήσεις του.


«Σε τουριστικούς προορισμούς που επισκέπτονται δεκάδες χιλιάδες κάθε μέρα, κάθε βδομάδα, κάθε μήνα τον τόπο, τέτοια φαινόμενα τη στιγμή που υπάρχει διασκέδαση και ενίοτε ανεξέλεγκτη διασκέδαση, βρίσκουν χώρο για να υπάρξουν» υπογράμμισε ο δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος.


Ο 27χρονος διακομίσθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείου του Ηρακλείου και νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική με τραύμα στο πόδι, ενώ ο 19χρονος που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα, κατήγγειλε το περιστατικό στο τμήμα Ασφαλείας της Χερσονήσου.

«Νεαροί τουρίστες πίνουν πάρα πολύ και δημιουργούν έκτροπα και καταστάσεις κωμικοτραγικές που επαγγελματίες καλούνται να αντιμετωπίσουν» τόνισε η  πρ. Συνδέσμου Επισιτισμού και Διασκέδασης Νομού Ηρακλείου Μαρία Αντωνακάκη, προσθέτοντας: «Πολλές φορές έρχονται σε δύσκολη θέση ακόμα και οι ίδιοι αστυνομικοί γιατί πετάνε μπουκάλια δεν ήταν διάφορα αντικείμενα και δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε αυτά τα περιστατικά».

Στους τέσσερις Ολλανδούς ασκήθηκε ποινική δίωξη και πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.