«Σφάζει» με το γάντι τον Κούγια ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων - celebs.gr

Breaking

«Σφάζει» με το γάντι τον Κούγια ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων

featured image

Ο ιατροδικαστής ξεκαθάρισε ότι η επιστήμη έχει δώσει τις απαντήσεις

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, ο οποίος μετά τον κατηγορούμενο για βιασμούς ανηλίκων, Δημήτρη Λιγνάδη, ανέλαβε να εκπροσωπήσει τη Ρούλα Πισπιρίγκου, προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας.

Ο Γρηγόρης Λέων, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απάντησε στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, στην οποία ο νέος δικηγόρος της 33χρονης που κατηγορείται για τις δολοφονίες των παιδιών της, αναφέρει ότι «η αποκλειστική αιτία της αποδοχής ήταν η διαπίστωση από εμέ πρωτοφανών ιατροδικαστικών, παθολογοανατομικών, μαρτυρικών και αστυνομικών επιλογών». Μάλιστα ο Κούγιας υποστήριζε ότι: «Στην επί πενήντα χρόνια καθημερινή παρουσία μου στα ποινικά Δικαστήρια όλης της ελληνικής επικράτειας δεν συνάντησα ποτέ πάλι τόσες πρωτοφανείς αντιφατικές ιατροδικαστικές, παθολογοανατομικές, μαρτυρικές, αστυνομικές αντιφάσεις».


«Ηχηρή» απάντηση

«Ο κάθε κατηγορούμενος και οι συνήγοροί του έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν το όποιο μέσο για την υπεράσπισή του. Σε υποθέσεις όμως με ιατροδικαστικά ζητήματα η επιστήμη δίνει τις απαντήσεις» ήταν απάντηση του ιατροδικαστή, ο οποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι τον λόγο έχει η επιστήμη.