Με περουκίνι κυκλοφορεί ο Καρβέλας - Δείτε τις φωτό - celebs.gr

Breaking

Με περουκίνι κυκλοφορεί ο Καρβέλας - Δείτε τις φωτό

featured image

Φαίνεται πώς έχασε την ξασμένη μακριά κόμη του

Είναι γνωστό ότι η μεγάλη αδυναμία του Νίκου Καρβέλα είναι η κόμη του. Από έφηβος ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός διατηρεί μακριά τα μαλλιά του, επιμελώς αχτένιστα και ατημέλητα.

Στο πέρασμα του χρόνου, ο Καρβέλας διατήρησε το ίδιο look, και φρόντισε να μην «μπλεχτεί» με κομμωτές. Τα ξασμένα μακριά και χιονάτα μαλλιά του που σύμφωνα με κάποιους θύμιζαν… σφουγγαρίστρα, ήταν το σήμα κατατεθέν του.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του γνωστού καλλιτέχνη, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας στο «Απόστολος Νικολαΐδης», έχοντας στο πλευρό του την Άννα Βίσση και τα εγγόνια του, προκάλεσε ποικίλα σχόλια, με τους χρήστες του διαδικτύου να σχολιάζουν την εκκεντρική του εμφάνιση. 

Με μαύρο μολύβι στα μάτια και νύχια βαμμένα, ο 70χρονος Καρβέλας που έχει εμπνευστεί το στυλ του από τον Alice Cooper, τράβηξε πάνω του όλα τα φλας. Εκείνο όμως που δεν παρατήρησε κανένας, είναι η σοκαριστική αποκάλυψη που προκύπτει από το zoom στην φωτογραφία στην οποία ο ίδιος κοιτάζει τον φωτογραφικό φακό. 



Στο κεφάλι του, εκεί που θεωρητικά που θα έπρεπε να ξεκινούν οι ρίζες των μαλλιών του, διακρίνεται ένα λάστιχο, αντίστοιχο με αυτό που έχουν οι περούκες.

Έχασε την κόμη του ο γερόλυκος της ελληνικής μουσικής με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο; Ο ακομπλεξάριστος Καρβέλας που όλοι ξέραμε, θρηνεί τον χαμό των τριχών του και κατέφυγε στην λύση της περούκας; Αυτό προκύπτει, τουλάχιστον όπως φαίνεται από τα φωτογραφικά πειστήρια!

newsbreak.gr