Ο Στέφανος Χίος... για τους χασικλήδες! - celebs.gr

Breaking

Ο Στέφανος Χίος... για τους χασικλήδες!

featured image

Έντονες είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από χθες μετά την δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο προφίλ του γνωστού τράπερ.

Πολιτισμό… δίδαξε για ακόμα μια φορά ο γνωστός για όλους τους λάθος λόγους τράπερ, Snik.

Ο τράπερ, ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα το μουσείο του Λούβρου, κάτι για το οποίο ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους με σειρά αναρτήσεων στο Instagram. Αυτό από μόνο του θα αποτελούσε ένα πολύ όμορφο γεγονός, εάν σε ένα από τα βίντεο που ανήρτησε δεν… κάπνιζε μέσα στο μουσείο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τράπερ, που «πλημμύρισε» το Instagram με stories από τα σπάνια έργα τέχνης που υπάρχουν στο δημοφιλές μουσείο, εκτός από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του από την παραμονή του στο μουσείο, ανέβασε και ένα βίντεο όπου δείχνει την εκκεντρική εμφάνισή του.Ο τραγουδιστής επέλεξε να φορέσει μία μάσκα που καλύπτει όλο το πρόσωπο (full face) και γυαλιά ηλίου. Ωστόσο αυτό που είναι εξοργιστικό είναι ότι σε ένα βίντεο εμφανίζεται να καπνίζει ηλεκτρονικό τσιγάρο μέσα στο μουσείο.

Οι αντιδράσεις ήταν πάρα πολλές για την… ασέβειά του, όμως κορυφαίο ήταν το βίντεο που κυκλοφόρησε με το «κράξιμο» από τον Στέφανο Χιό. Δείτε και θα καταλάβετε…