Κουκλάρα έφυγε από το “Ράδιο Αρβύλα” και δήλωσε… “Το έχω κάνει ΟΚΤΩ φορές σε μια μέρα” - celebs.gr

Breaking

Κουκλάρα έφυγε από το “Ράδιο Αρβύλα” και δήλωσε… “Το έχω κάνει ΟΚΤΩ φορές σε μια μέρα”

featured image

Δύο είναι τα κορίτσια που βρέθηκαν στην εκπομπή δίπλα στον Αντώνη Κανάκη και κατάφεραν να του κλέψουν τη δόξα!

Δύο είναι οι κουκλάρες που πέρασαν απο το «Ράδιο Αρβύλα» και άφησαν το στίγμα τους μέσα απο την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη! Φυσικά πλέον καμία απο τις δύο δεν βρίσκεται μαζί τους και η κάθε μια έχει τραβήξει τον δικό της δρόμο.

Η Ευγενία Σαμαρά είναι η ηθοποιός που μέσα απο τον Σασμό φέτος καθήλωσε με τον ρόλο της το τηλεοπτικό κοινό και φυσικά η Χριστίνα Μουστάκα που έχει εξαφανιστεί απο την τηλεόραση, όχι όμως και απο το Instagram!

Είναι πανέμορφη, έχει φανατικούς θαυμαστές στο ανδρικό κοινό και ξέρει πώς να τους κρατάει πάντα σε …εγρήγορση. Πώς να κρατηθείς όταν ακούς τέτοια πράγματα.

Η Χριστίνα Μουστάκα, πρώην παρουσιάστρια Internet στο «Ράδιο Αρβύλα» και συμπαρουσιάστρια της εκπομπής «Namaste» στο κανάλι «Ε», έχει κάνει κατά καιρούς απίθανες δηλώσεις για το κρεβάτι της, προκαλώντας …πυρετούς!

«Έχω κάνει σ@ξ 8 φορές σε μια μέρα. Εγώ δεν είχα το πρόβλημα για το παραπάνω. Το πρόβλημα το είχε ο άλλος. Το καλύτερο είναι να το κάνεις με κάποιον που γουστάρεις πολύ»!

Ποιος μπορεί να μη γουστάρει τη Χριστίνα Μουστάκα και να μην ονειρεύεται να σπάσει το ρεκόρ της;


Απολαύστε τις φωτογραφίες της Χριστίνας Μουστάκα όπως είναι τώρα!


 

Αγνώριστη σήμερα η Χριστίνα Μουστάκα – 10 χρόνια μετά τους «Ράδιο Αρβύλα» – Η… ακατάλληλη ΦΩΤΟ!

Τη Χριστίνα Μουστάκα τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την πρώτη της τηλεοπτική παρουσία στο πλευρό του Αντώνη Κανάκη.

Το μελαχρινό κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα, με την παρουσία του αλλά και με τις σέξι εμφανίσεις του, έδινε πάντα μια διαφορετική νότα, ευχάριστη και… αποκαλυπτική.

Η Χριστίνα Μουστάκα τα τελευταία χρόνια απουσιάζει από τον χώρο της παρουσίασης ρίχνοντας βάρος στα επιχειρηματικά της σχέδια (έχει εταιρία ρούχων) και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Πάντως, παραμένει κουκλάρα. Δείτε τις τελευταίες τις φωτογραφίες!