Ρούλα Πισπιρίγκου: Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας – Η επικοινωνία του δικηγόρου της με το FBI - celebs.gr

Breaking

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας – Η επικοινωνία του δικηγόρου της με το FBI

featured image

Γιατί ασκούνται πιέσεις στις δύο ιατροδικαστές

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, καθώς η προφυλακισμένη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, φέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος» να έχει επαφές με το… FBI.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το δίδυμο Καρακούκη – Καλόγρηα, προκειμένου να μην δοθεί νομικό πάτημα στην πλευρά Πισπιρίγκου, φαίνεται να πιέζει τις δύο ιατροδικαστές, Ιωάννα Τσάκωνα ( Μαλένας) και Αγγελική Τσιόλα ( Ιριδας), αν όχι να προσχωρήσουν, τουλάχιστον να προσαρμοστούν στο περιεχόμενο της τελικής τους έκθεσης που οδηγεί σε εγκληματικές πράξεις της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η ίδια πίεση, για πιο ξεκάθαρες αναφορές, φαίνεται να ασκείται και σε μερίδα μαρτύρων του ιατρονοσηλευτικού χώρου, ώστε να μην υπάρχει κανένα «σύννεφο» στα όσα ήδη έχουν καταθέσει και αποτελούν «κόλαφο» για την κατηγορουμένη.


Οι ίδιες πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» αναφέρουν όμως, σημαντικές κινήσεις και από την πλευρά της υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου.


Βάσει αυτών:

  • Το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα έχει μεταφραστεί και ήδη έχει αποσταλεί σε Τοξικολογικό Εργαστήριο της Γερμανίας.
  • Αναζητούνται, παράλληλα, κι άλλα παρόμοια Κέντρα Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας στην Ευρώπη.
  • Το πλέον σημαντικό όμως είναι ότι, ήδη υπάρχει επικοινωνία με το Ιατροδικαστικό Εργαστήριο του FBI στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ, προς αναζήτηση απαντήσεων στα ερωτήματα που έχουν προκύψει για την υπόθεση και των τριών νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη. Μάλιστα, εκεί θα μεταβεί ο ίδιος ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Οθων Παπαδόπουλος.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα υπό έλεγχο στοιχεία αφορούν, στις αρχικές ιατροδικαστικές εκθέσεις Τσάκωνα – Τσιόλα, τους ιατρικούς φακέλους των παιδιών και τις καταθέσεις του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, σε Αθήνα και Πάτρα.