Επιχειρηματίας της Πάρου «συνόδευσε» εργαζόμενη στο ΑΤΜ για να πάρει πίσω το επίδομα αδείας (Video) - celebs.gr

Breaking

Επιχειρηματίας της Πάρου «συνόδευσε» εργαζόμενη στο ΑΤΜ για να πάρει πίσω το επίδομα αδείας (Video)

featured image

«Δεν δίνει ποτέ ούτε επιδόματα ούτε δώρα η συγκεκριμένη κυρία» καταγγέλλει ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων

Τουλάχιστον εξωπραγματικό εν έτει 2022 να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά που θυμίζουν ξεκάθαρα εργασιακό Μεσαίωνα! Στο περίφημο νησί της Πάρου, μία θρασύτατη επιχειρηματίας δεν δίστασε να ζητήσει πίσω από εργαζόμενή της το επίδομα αδείας!

Η γυναίκα κατήγγειλε πως η εργοδότριά της, την ενημέρωσε ότι θα πήγαιναν μαζί στην τράπεζα ώστε να κάνει την κατάθεση του επιδόματος, όμως της επισήμανε ότι θα πρέπει η ίδια να σηκώσει τα 900 αυτά ευρώ και να της τα επιστρέψει! Όπως είπε η καταγγέλλουσα, η συνεργασία της με την συγκεκριμένη επιχείρηση ολοκληρώθηκε, καθώς είχε ενημερώσει πως θα έφευγε έτσι και αλλιώς. Το επίδομα αδείας έπρεπε να της δοθεί, αλλά την περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη.


Η εργαζόμενη επικοινώνησε με τον κ. Χότζογλου που είναι Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Τουρισμού, ο οποίος προσπάθησε να την καθησυχάσει και να την συμβουλεύσει για το τι πρέπει να κάνει. «Είχαμε δώσει ραντεβού με την επιχειρηματία στην τράπεζα για να καταβάλει τα χρήματα στο λογαριασμό μου. Ο κ. Χότζογλου μου είπε αμέσως μόλις βγω από την τράπεζα να μην της δώσω πίσω τα χρήματα όπως μου είχε ζητήσει, αλλά να τον καλέσω στο τηλέφωνο» είπε η καταγγέλλουσα και συνέχισε λέγοντας «αμέσως μετά από αυτό το τηλέφωνο δεν μου τα ζήτησε πίσω τα χρήματα, ένα ποσό που άγγιζε τα 900 ευρώ».


Η εργαζόμενη ανέφερε πως δεν μπορούσε μόνη της να αντιδράσει σε αυτό, καθώς όπως είπε «είμαι σε ένα ξένο μέρος μόνη μου, δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να μου συμβεί». Για το περιστατικό μίλησε και ο Γιώργος Χότζογλου, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων αναφέροντας ότι, «η συγκεκριμένη επιχειρηματίας είναι γνωστή γιατί δεν δίνει ποτέ ούτε επιδόματα ούτε δώρα».

Δημοφιλείς ειδήσεις  Κακοκαιρία στη χώρα: Καθιζήσεις, ζημιές και προβλήματα