Έγκυος η Βανδή στα 53 της; Οι φωτογραφίες που φούντωσαν τα σενάρια - celebs.gr

Breaking

Έγκυος η Βανδή στα 53 της; Οι φωτογραφίες που φούντωσαν τα σενάρια

featured image

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι περίπου ενάμιση χρόνο και μπορεί στην αρχή της σχέσης τους να απέφευγαν τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον δεν κρύβουν τον ερωτά τους και πολλές φορές έχουν μοιραστεί στα social media κοινά τους στιγμιότυπα.

Η Δέσποινα Βανδή ήταν για πολλά χρόνια ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαίδη αλλά μετά το χωρισμό τους η δημοφιλής τραγουδίστρια πορεύεται στην προσωπική της ζωή με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Τον τελευταίο καιρό πολλά ακούγονται τόσο για γάμο όσο και για ένα παιδί που θα επισφραγίσει τον έρωτά τους. Το τι είναι αλήθεια και το τι όχι το ξέρουν σίγουρα μόνο αυτοί. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, γάμος υπάρχει στο προσκήνιο μιας και είναι τόσο τρελοί ο ένας για τον άλλον που μπορεί να το κάνουν μόνο και μόνο γι’ αυτούς, κρυφά.

Όσον αφορά το παιδί, από το κοντινό περιβάλλον της τραγουδίστριας αναφέρουν πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα συζήτησης. Μέχρι στιγμής τα θέλω και των δυο είναι εντελώς ίδια και πολύ μακρινά από το ενδεχόμενο ενός παιδιού.


Η πρόσφατη εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή που φούντωσε τις φήμες

Ωστόσο, μια πρόσφατη εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή φούντωσε τις φήμες για εγκυμοσύνη κι αυτό επειδή πρώτη φορά, ενώ συνόδευε τον Βασίλη, φόρεσε ένα πολύ φαρδύ και μακρύ φόρεμα, το οποίο της πήγαινε πολύ.