Έβαλε "νέο στήθος" και το... αποκάλυψε στην πίστα - Ατύχημα σε κοινή θέα! - celebs.gr

Breaking

Έβαλε "νέο στήθος" και το... αποκάλυψε στην πίστα - Ατύχημα σε κοινή θέα!

featured image

Το φόρεμα ήταν ανοικτό και φάνηκαν όλα στον κόσμο που βρισκόταν στο μαγαζί, με την εντυπωσιακή τραγουδίστρια να μην κάνει και κάποια μεγάλη προσπάθεθα για να κρύχει το πλούσιο μπούστο της.

Αναμφισβήτητα είναι από τις πιο εκρηκτικές τραγουδίστριες. Πέρα από γνήσια λαϊκή φωνή διαθέτει και ένα άψογο κορμί. Η Πάολα φροντίζει πολύ την εμφάνισή της και αυτό φαίνεται.

Γυμνάζεται ανελλιπώς και προσέχει πολύ τη διατροφή της. Κάθε της εμφάνιση πάνω στη σκηνή έχει στοιχεία σέξι. H Πάολα σαγηνεύει με τη θηλυκότητα και το σεξαπίλ της όλους τους άντρες.

Άκρως αποκαλυπτική για άλλη μια φορά ήταν η Πάολα σε συνέντευξη της. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την ηλικία της και τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

«Οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους. Με ρωτούν αν έβαλα στήθος. Ε, δεν φαίνεται; Γιατί; Έχασα απότομα γύρω στα έξι κιλά κι ενώ ανέκαθεν είχα μεγάλο στήθος δεν ένιωθα καλά γιατί μειώθηκε, δεν μου ταίριαζαν τα ρούχα μου. Αυτά για την ανορεξία και την ηλικία με στενοχωρούν γιατί σκέφτομαι τη μαμά μου. Πώς αισθάνεται εκείνη όταν τα ακούει. Λένε ότι είμαι 38 χρονών με τρία παιδιά. Αναλήθειες. Αλλά δεν θα μπω στη λογική να απαντήσω. Δεν θα πω ότι προστατεύω την προσωπική μου ζωή. Απλώς ζω φυσιολογικά. Να πάρω τηλέφωνο παπαράτσι; Αυτά είναι καρναβαλίστικα. Άσε που δεν ξέρω και κανέναν», λέει η τραγουδίστρια.

Το… ατύχημα πάνω στην πίστα!

Τα όσα δήλωσε στη συνέντευξή της η Πάολα, επιβεβαιώνει και ένα μικρό… ατύχημα που είχε παλιότερα πάνω στην σκηνή.

Μικρό, αλλά αναπόφευκτο, αφού το φόρεμά της… έμπαζε από παντού. Το super αποκαλυπτικό φόρεμα της τραγουδίστριας, δεν άντεξε και τα προσόντα της βγήκαν σε κοινή θέα!