Τέρας ψυχραιμίας – Παρουσιάστρια κατάπιε μύγα την ώρα που εκφωνούσε τις ειδήσεις - celebs.gr

Breaking

Τέρας ψυχραιμίας – Παρουσιάστρια κατάπιε μύγα την ώρα που εκφωνούσε τις ειδήσεις

featured image

Ένα απρόοπτο στον αέρα είχε η παρουσιάστρια ειδήσεων Φάρα Νάσερ από τον Καναδά καθώς την ώρα που μιλούσε μπήκε στο στόμα της μία μύγα. Με εντυπωσιακή ψυχραιμία, η γυναίκα… κατάπιε το έντομο, έκανε έναν μορφασμό και συνέχισε να εκφωνεί τις ειδήσεις.

Πιο αναλυτικά, η δημοσιογράφος παρουσίαζε ένα θέμα για τις πλημμύρες στο Πακιστάν όταν κατάπιε μια μύγα στον αέρα και συνέχισε κανονικά με την μετάδοση του ρεπορτάζ. Η παρουσιάστρια του Global News Toronto, έκανε χιούμορ για το θέμα στον λογαριασμό της στο Twitter, σημειώνοντας ότι χρειαζόμαστε το γέλιο στη ζωή μας αυτές τις ημέρες.

Στο βίντεο, μπορείτε να ακούσετε τη Nasser να καταπίνει το έντομο και δύο δευτερόλεπτα αργότερα να συνεχίζει ακάθεκτη. Αν και υπάρχει μια μικρή πίεση στη φωνή της, συνέχισε με επαγγελματισμό.

Ωστόσο, σε μια συνέντευξή της αργότερα, στο Entertainment Tonight Canada, δήλωσε «Είδα τη μύγα να πετάει στην αρχή των ειδήσεων και σκέφτηκα… όχι σήμερα. Να πετάξεις μακριά. Φύγε, όχι σήμερα. Σκεφτόμουν «δεν θα σε αφήσω να μου αποσπάσεις την προσοχή».


Δείτε το viral στιγμιότυπο με τη δημοσιογράφο από τον Καναδά