Πρίγκιπας Χάρι: Οι ανασφάλειές του πριν αφήσει το παλάτι - Γιατί «φοβόταν» τον ανιψιό του Τζορτζ - celebs.gr

Breaking

Πρίγκιπας Χάρι: Οι ανασφάλειές του πριν αφήσει το παλάτι - Γιατί «φοβόταν» τον ανιψιό του Τζορτζ

featured image

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τους Σάσσεξ – Τι λέει πρώην δημοσιογράφος των ανακτόρων για τους Times στο βιβλίο «In Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown»

Γεμάτος ανασφάλειες ήταν ο δούκας του Σάσσεξ μετά την γέννηση του ανιψιού του πρίγκιπα Τζορτζ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το βιβλίο «In Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown» ο Χάρι φοβόταν ότι όταν μικρός Τζορτζ γίνει 18 θα παραγκωνιζόταν ο ίδιος.

Η ανησυχία αυτή ήταν στο μυαλό του Χάρι πολύ πριν γνωρίσει τη Μέγκαν, ισχυρίζεται ο πρώην δημοσιογράφος των ανακτόρων για τους Times, Βαλεντίν Λόου.

Μέγκαν Μαρκλ: «Ήθελε… μισθό για τα βασιλικά της καθήκοντα»

Ένα ακόμα βιβλίο για τα…μυστικά των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ έρχεται να ταράξει τα νερά στη Μεγάλη Βρετανίας. Το «In Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown», που υπογράφει ο πρώην δημοσιογράφος των ανακτόρων για τους Times, Βαλεντίν Λόου, αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ότι, όσο ακόμα η Μέγκαν Μαρκλ βρισκόταν στη Βρετανία και στο Παλάτι, ήθελε να… πληρώνεται προκειμένου να ασκεί τα βασιλικά της καθήκοντα.

«Η Μέγκαν Μαρκλ δεν έκρυβε την προφανή περιφρόνησή της για τα βασιλικά καθήκοντα πριν από το “Megxit”. Μια φορά μάλιστα παραπονέθηκε φωναχτά ότι θα έπρεπε να πληρωθεί για την περιοδεία της στην Αυστραλία το 2018, κατά τη διάρκεια της οποίας φέρθηκε “φρικτά” στους υπαλλήλους», γράφει ο Λόου. «Αν και απολάμβανε την προσοχή, η Μέγκαν δεν κατάφερε να καταλάβει το νόημα όλων αυτών των περιπάτων, ή του να σφίγγεις το χέρι σε αμέτρητους αγνώστους».


«Σύμφωνα με πολλά μέλη του προσωπικού, την άκουσαν να λέει σε τουλάχιστον μία περίπτωση: “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν πληρώνομαι γι’ αυτό”», αποκαλύπτει ο Λόου για την πρώην ηθοποιό.