Φρικτό αποτέλεσμα - Πήγε να κάνει πλαστική στην Τουρκία και της έβαλαν το στήθος ανάποδα! - celebs.gr

Breaking

Φρικτό αποτέλεσμα - Πήγε να κάνει πλαστική στην Τουρκία και της έβαλαν το στήθος ανάποδα!

featured image

Φρικιαστικό αποτέλεσμα για 53χρονη που εμπιστεύτηκε τους Τούρκους πλαστικούς

Οι πολύ φτηνές τιμές στις πλαστικές επεμβάσεις στην Τουρκία έχουν δελεάσει πολλές γυναίκες που σπεύδουν να κάνουν «διορθώσεις» στο σώμα τους, με το αποτέλεσμα ωστόσο αρκετές φορές να είναι μια… τραγωδία! 

Πλέον, οι καταγγελίες για τα φρικιαστικά αποτελέσματα των πλαστικών επεμβάσεων έχουν αυξηθεί, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που πήγαν να φτιάξουν τα δόντια τους και κατέληξαν… χωρίς οδοντοστοιχία!

Το παράδειγμα μιας Βρετανίδας που μετάνιωσε πικρά την επιλογή της να εμπιστευθεί τους Τούρκους χειρουργούς, παρουσιάσει η  «The Sun». Η 53χρονη Σαμάνθα Κέι ταξίδεψε στην Τουρκία για να κάνει πλαστική στο στήθος, ωστόσο επέστρεψε τρέχοντας στην Αγγλία για να διορθώσει το αποτρόπαιο αποτέλεσμα, αφού όταν ξύπνησε από τη νάρκωση διαπίστωσε ότι οι θηλές της βρίσκονταν στην κάτω πλευρά.


«Στο Ηνωμένο Βασίλειο η επέμβαση αυτή κόστιζε περίπου 8.000 λίρες, αλλά στην Τουρκία θα ήταν η μισή τιμή. Ξόδεψα ώρες ψάχνοντας στο διαδίκτυο για χειρουργούς, κάνοντας έρευνα, διαβάζοντας μαρτυρίες και κριτικές. Δεν πίστευα ότι έπαιρνα κάποια ρίσκο. Πέταξα στην Τουρκία με τον σύζυγό μου John και συνάντησα τον χειρουργό που είχα επιλέξει. Φαινόταν επαγγελματίας, αλλά όταν του είπα ότι ήθελα ένα cup C, είπε ότι ήταν πολύ μεγάλο και ότι θα μου έφτιαχνε cup B. Με ανησύχησε ο τρόπος του, αλλά θεώρησα ότι ήταν το γλωσσικό εμπόδιο στη μέση», περιέγραψε η γυναίκα στην The Sun και πρόσθεσε:


«Όταν συνήλθα μετά την επέμβαση, ήμουν στο κρεβάτι και με επίδεσμο. Προσπάθησα να γυρίσω πλευρά, αλλά ίδρωσα από την αγωνία μου. Με το ζόρι άντεχα τον πόνο. Υποτίθεται ότι θα έλεγχαν τις ζωτικές ενδείξεις μου όλη τη νύχτα, αλλά δεν ήρθε κανείς. Ο πόνος συνεχίστηκε και τρομοκρατήθηκα όταν έβγαλα τους επιδέσμους μου. Είχα δύο εμφυτεύματα ψηλά, αλλά οι θηλές μου και το χαλαρό δέρμα μου κρέμονταν σαν μαστοί από κάτω. Τα είχαν κάνει τελείως μαντάρα στην επέμβαση. Ήμουν συντετριμμένη και αρνιόμουν να βγω από το σπίτι. Τηλεφώνησα στην κλινική, αλλά αρνήθηκαν να μου μιλήσουν», υποστήριξε.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Αναγνώριση του ψευδοκράτους ζήτησε ο Ερντογάν στον ΟΗΕ και στα κατεχόμενα πανηγυρίζουν

«Όταν παραπονέθηκα γι’ αυτούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με μπλόκαραν. Απείλησα να τους κάνω μήνυση, αλλά κανείς δεν απάντησε ποτέ. Τους επόμενους μήνες το στήθος μου χειροτέρεψε. Το ένα στήθος ήταν πάνω, το άλλο κάτω. Δεν μπορούσα να πιστέψω τι είχα κάνει», εξήγησε.

Τελικά, η γυναίκα έλαβε αποζημίωση 2.000 λίρες από την ιατρική της ασφάλεια και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε νέα, διορθωτική επέμβαση στη Βρετανία, η οποία της στοίχησε 8.500 λίρες.

(Φωτογραφίες: The Sun)