Τα πάνω κάτω στην εκπομπή του Λιάγκα - Έφυγε η Νομικού; - celebs.gr

Breaking

Τα πάνω κάτω στην εκπομπή του Λιάγκα - Έφυγε η Νομικού;

featured image

Η σημερινή απουσία της από το «Πρωινό» δικαιολογήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα, ως επιβεβλημένη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

  • Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν επιβεβαιώνεται κάποια μετάβασή της σε χώρα του εξωτερικού και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, όπου και πραγματοποιείται η Εβδομάδα Μόδας.

Η Δούκισσα Νομικού απουσιάζει από το «Πρωινό» λόγω σοβαρών ενστάσεων που έχει σε σχέση με τη συνεργασία της με την εκπομπή, το περιεχόμενο κάποιων ενοτήτων και το γενικότερο κλίμα, που είναι διαφορετικό από αυτό που ή ίδια έχει μάθει να υπηρετεί τηλεοπτικά.

  • Η απόφασή της να αποχωρήσει λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής δείχνει να είναι οριστική και οι διαπραγματεύσεις αυτή την στιγμή γίνονται στα υψηλά κλιμάκια του σταθμού.

Ωστόσο, αυτή η εξέλιξη δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, καθώς το τελευταίο διάστημα, λόγω χαμηλής τηλεθέασης, οι πληροφορίες ήθελαν να έχει δημιουργηθεί ένα κακό κλίμα, με ένταση στα παρασκήνια της πρωινής εκπομπής.  • Η απαίτηση να βρίσκεται από τις 10 στον αέρα της εκπομπής εδώ και λίγες ημέρες, κάποια αστεία που δεν είχαν την αισθητική του δικού της χιούμορ και η έλλειψη καλής χημείας προκάλεσαν ψυχολογική πίεση, την οποία δεν ήθελε πλέον να διαχειριστεί.

Σήμερα, αποφάσισε να μην βγει στην εκπομπή και αυτό σημαίνει πολλά.

  • Επισήμως ο ΑΝΤ1 δεν έχει ανακοινώσει κάτι, ενώ τα στελέχη δεν απαντούν στα τηλεφωνήματα των δημοσιογράφων. Επιπλέον, και οι στενοί συνεργάτες της Δούκισσας είναι «εξαφανισμένοι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα γίνονται διαπραγματεύσεις είτε για να ξεπεραστεί το πρόβλημα είτε για να γίνει όσο πιο ανώδυνα η αποχώρησή της από την εκπομπή. Μέχρι αυτή την ώρα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.