Μετάνιωσε ο Βρετανός που εγκατέλειψε τη σύζυγό του για την Ουκρανή πρόσφυγα - celebs.gr

Breaking

Μετάνιωσε ο Βρετανός που εγκατέλειψε τη σύζυγό του για την Ουκρανή πρόσφυγα

featured image

Τι έφταιξε για το τέλος μιας σχέσης που δίχασε τους Άγγλους.

Όταν «έσκασε» η είδηση πως ένας Βρετανός, ο Τόνι Γκάρνετ από το Μπράντφορντ στη βόρεια Αγγλία, εγκατέλειψε τη σύζυγό του ύστερα από 10 χρόνια, για τα μάτια μιας Ουκρανής πρόσφυγα, τα αγγλικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για μια “παράπλευρη απώλεια” του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Όλα έγιναν μέσα σε 10 μέρες από τη στιγμή που πέρασε την πόρτα του σπιτιού τους η νεαρή Ουκρανή από το Λβιβ που έφυγε από τη χώρα της για να γλιτώσει από τον πόλεμο. Ο πατέρας δύο παιδιών «χάλασε» το σπίτι του για τα μάτια της και το love story δίχασε τους Βρετανούς.

Πολλοί υποστήριζαν τότε ότι αυτή η σχέση δεν θα έχει μέλλον και δικαιώθηκαν. Τώρα, ο Τόνι δηλώνει “100% σίγουρος ότι έχουν όλα τελειώσει. Τελειώσαμε σαν ζευγάρι”.

“Δεν είμαι αντροχωρίστρα”, δήλωνε πριν λίγους μήνες η 22χρονη Σοφία Καρκαντίμ, αλλά κατηγορούσε την 28χρονη Λόρνα ότι είναι “διπρόσωπη” και ότι ήταν “η αδιάκοπη καχυποψία της που τους έφερε πιο κοντά”.

Μέσα σε τέσσερις μήνες όμως, τα πράγματα άλλαξαν, όπως γράφει η βρετανική Daily Mail.


Ο 30χρονος Βρετανός, που εργάζεται ως σεκιουριτάς, λέει τώρα ότι “πέταξε” έξω από το σπίτι το οποίο είχαν νοικιάσει την 22χρονη Σοφία ύστερα από άγριους καβγάδες.


Οι λόγοι για τους οποίους χώρισε με τη Σοφία ήταν ότι το παράκανε με το αλκοόλ, είχε καρφώσει μαχαίρι στον τοίχο, ενώ έκανε παρεμβάσεις στη σχέση του με τις δύο κόρες του.

 

 

Όσο για την πληγωμένη σύζυγο, υποστηρίζει ότι “ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν θα τον έπαιρνα πίσω”, αν και αισθάνεται δικαιωμένη καθώς είχε προβλέψει ότι “θα κατέληγε σε καταστροφή”. Μάλιστα το πρώην ζευγάρι βρίσκεται σε δικαστική διένεξη.

“Πέταξε τόσα πολλά. Δεν μπορώ να τον δω εξαιτίας ασφαλιστικών μέτρων και για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί να δει τα παιδιά”, είπε στην εφημερίδα Sun η Λόρνα, προσθέτοντας ότι είναι ”δύσκολο να τον συμπονέσει”.