Έξαλλoς Ιεροκλής Μιχαηλίδης με τη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου: «Auτό εivαι vτpoπή» - celebs.gr

Breaking

Έξαλλoς Ιεροκλής Μιχαηλίδης με τη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου: «Auτό εivαι vτpoπή»

featured image

Έξαλλος έγινε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης επί σκηνής. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έπαιζε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου με την «Αντιγόνη», ενώ σε κοντινή απόσταση από το θέατρο διεξαγόταν η συναυλία του Στέλιου Ρόκκου.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι τα τραγούδια του Ρόκκου έφταναν μέχρι το θέατρο, με αποτέλεσμα οι ηθοποιοί να μην μπορούν να παίξουν σωστά και ο κόσμος να μην απολαμβάνει την παράσταση, λόγω της μουσικής.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης δεν άντεξε και ξέσπασε επί σκηνής.

«Δεν γίνεται να παίζει μια συναυλία σε μια άλλη ατμόσφαιρα, μιας άλλης παράστασης και το θέατρο είναι ευαίσθητο σε αυτά. Δεν μπορείς να ακούς τη μουσική από αλλού. Ήταν όμως τόσο έντονο, ήταν σα να ήταν ακριβώς μέσα στο θέατρο η συναυλία…» δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.«Όση μικρή δύναμη έχουμε εμείς, μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε. Υπάρχουν και τα social, πια δεν ξέρω τι. Γιατί ένας δεν έγραψε μια κουβέντα γι’ αυτό. Εγώ ντρέπομαι! Όταν είμαστε εδώ, οικοδεσπότες, δυο χιλιάδες άνθρωποι να πληρώνουν για να ακούσουν αυτό το πράγμα και να μην μπορούμε να παίξουμε», είπε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Σημειώνεται πως ο ηθοποιός δεν κατηγόρησε ούτε τον Στέλιο Ρόκκο, ούτε τους υπεύθυνους της συναυλίας τους, παρά μόνο τις αρμόδιες Αρχές που διοργανώνουν τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.