Τον ζήτησε σε γάμο μπροστά στην κάμερα: Η κούκλα σύντροφος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ του έκανε πρόταση on air - celebs.gr

Breaking

Τον ζήτησε σε γάμο μπροστά στην κάμερα: Η κούκλα σύντροφος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ του έκανε πρόταση on air

featured image

Τα σκαλιά της εκκλησίας φαίνεται πως θα ανέβει σύντομα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ λίγους μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς δέχτηκε πρόταση γάμου από την σύντροφό του.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σύστησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Katerina» την σύντροφό του, Νάνσυ, η οποία όπως αποκάλυψε τον στήριζε στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ στη συνέχεια του έκανε μπροστά στην κάμερα πρόταση γάμου.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Η on air πρόταση γάμου από την σύντροφό του, Νάνσυ

«Δεν είχα το τηλέφωνό του, κάτω από τις αναρτήσεις του στο instagram του είπα πως θέλω να έρθω στην Ελλάδα για να τον δω. Όταν ήταν στο Survivor τον στήριζα πάρα πολύ από το Λονδίνο», ανέφερε η σύντροφος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στην κάμερα της εκπομπής.


«Μιλούσαμε μια εβδομάδα για να βγω μαζί της, δεν μπορώ να βγαίνω με όποιον μου το ζητά έτσι, είναι ένας πολύ όμορφο κορίτσι, κι εγώ ένας τύπος πολύ εγκεφαλικός, οτιδήποτε έχει κάνει για μένα, μετράει πάρα πολύ, το γουστάρω πολύ αυτό. Όποιος επιμένει, κερδίζει και νικάει», είπε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.


Τέλος, ο γνωστός make up artist δέχτηκε πρόταση γάμου μπροστά στην κάμερα της εκπομπής: «Ερωτεύτηκα την ψυχή του, είναι αληθινός! Ήθελα να σε ρωτήσω δημόσια… Με παντρεύεσαι;» είπε η Νάνσυ και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ απάντησε: «Συγκινούμαι εγώ τώρα με όλα αυτά, συγκινούμαι».