“Κόντεψα να χάσω το μυαλό μου με αuτά τα φάρμακα. Θα έκανα τα χειpότερα” - celebs.gr

Breaking

“Κόντεψα να χάσω το μυαλό μου με αuτά τα φάρμακα. Θα έκανα τα χειpότερα”

featured image

Λίγες ημέρες πριν κάνει πρεμιέρα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την εκπομπή «The 2night show» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό».

Συγκεκριμένα ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στην πρόσφατη εξομολόγησή του, όπου και είχε αποκαλύψει πως έπαιρνε φάρμακα προκειμένου να χάσει βάρος, ενώ σχολίασε και τις πρωινές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι αποκάλυψε για τη μάχη του με τα κιλά

Ερωτηθείς για τις πρωινές εκπομπές, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Βλέπω ότι έχουν απομονωθεί λίγο όλοι. Δεν θέλω να κάνω κριτική γιατί θα ήταν και λίγο άδικο. Απλά εμένα μου αρέσει η φιλοσοφία στην πρωινή ζώνη να είσαι όρθιος, δεν θέλω ψυχαγωγία να κάθεσαι σε ό,τι αφορά την πρωινή ζώνη».Αναφερόμενος στην πρόσφατη εξομολόγησή του μετά από φάρμακα που έπαιρνε προκειμένου να χάσει βάρος, ο παρουσιαστής αποκάλυψε: «Είπα τι συνέβη στη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια. Είπα για το πρόβλημα με τα κιλά μου. Είπα τι πήγα να πάθω με το φάρμακο που πήρα για να χάσω τα κιλά. Θα έκανα τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να φανταστεί ένας άνθρωπος παίρνοντας αυτά τα φάρμακα. Κόντεψα να χάσω το μυαλό μου».