Ποιος άλλος άνδρας έκλεινε τα ραντεβού της φρίκης στην 12χρονη - celebs.gr

Breaking

Ποιος άλλος άνδρας έκλεινε τα ραντεβού της φρίκης στην 12χρονη

featured image

Δεν ήταν μόνο ο Ηλίας Μίχος που έκλεινε τα ραντεβού της φρίκης για την 12χρονη στον Κολωνό. Υπήρχε και ένας ακόμα.

Πρόκειται για τον Μ.Ι., ο οποίος φέρεται να έβρισκε πελάτες στο 12χρονο κορίτσι στον Κολωνο μέσω διαδικτύου.

Είναι ένας άνδρας με τον οποίο δεν συναντήθηκε ποτέ η ανήλικη και αλλά όμως της είχε ζητήσει χρήματα για την… «εξυπηρέτηση» που της έκανε.

«Με τον Μ. δεν έχω συναντηθεί ποτέ. Ο Ηλίας έστελνε μηνύματα στον Μ. λέγοντας ότι είμαι εγώ που τα στέλνω. Του είχε πει ότι έχω ανάγκη από λεφτά κι αυτός έβρισκε φίλους του.

Και ο Μ. μου έκλεινε τα ραντεβού μέσω Instagram και τους έδινε το τηλέφωνό μου. Στον Μ. είχα πει ότι είμαι 16».

Ο συγκεκριμένος άνδρας, φέρεται, κάθε φορά που έκλεινε κάποιο ραντεβού, να ειδοποιεί την 12χρονη με μήνυμα στο Instagram, αφού πρώτα έστελνε το κινητό της στους ενδιαφερόμενους.

Έλεγε ότι ήμουν 17 ετών «Σε εκείνους που έβρισκε ο Μ. έλεγε ότι είμαι 17. Υπήρχαν και κάποιοι που έλεγαν ότι είμαι μικρή. Τους έλεγα να συναντηθούμε εκεί που μου είχε πει ο Μίχος να κλείνω τα ραντεβού. Ο Μ. μου ζήτησε χρήματα αλλά δεν πήρε ποτέ από εμένα, γιατί δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά. Δεν ξέρω όμως, αν έπαιρνε από τους φίλους του που έκλεινε τα ραντεβού».

Είναι αρκετές φορές που το παιδί ομολογεί ότι τα όσα περνούσε την δυσαρεστούσαν.

Ο Α.Μ. με τον οποίο συνομιλούσε η 12χρονη μέσω μηνυμάτων, φέρεται να ήξερε τα όσα συνέβαιναν…

– Α.Μ.: Εσύ, δεν συναντήθηκε με άλλον αυτές τις μέρες;

– 12χρονη: Όχι.

– Α.Μ.: Γιατί; Δε σε θέλει κανένας;

– 12χρονη: Όχι. Εγώ βαριέμαι.

Η λίστα με τους 212

Η αστυνομία προσπαθεί να αποκαλύψει ποιοι από τους 212 που είχαν μιλήσει με την 12χρονη την είχαν βιάσει….Όπως όταν είδε σε φωτογραφίες και αναγνώρισε τον Γιάννη Σοφιανίδη που έχει ήδη συλληφθεί και προφυλακιστεί.

Τι είπε για τον Σοφιανίδη «Ναι, αυτός είναι ο άνδρας με τον οποίο έχω έρθει σε επαφή περισσότερες φορές από όλους τους άλλους. Τουλάχιστον τέσσερις. Με τον Γιάννη βρεθήκαμε τελευταία φορά πριν φύγω για διακοπές στη Λευκάδα. Ήταν και ο τελευταίος».

Πίσω από τα μηνύματα στο κινητό, «κρυβόταν» ο Ηλίας Μίχος ο οποίος έκλεινε τα ραντεβού… Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο διάλογος με τον Ε.Κ., επίσης ήδη προφυλακιστέο για την υπόθεση.

– 12χρονη: Εγώ τι ώρα να είμαι εκεί;

– Ε.Κ. : Ε παρά δέκα.

-12χρονη: Οκ.

– Ε.Κ. :Θα σε πάρω μόλις φτάσω.

-12χρονη: Οκ.

– Ε.Κ.: Ξεκινάω τώρα.

-12χρονη: Σε πόση ώρα θα είσαι εκεί;

– Ε.Κ. Σε μισή ώρα.

Από την άλλη χαρακτηριστικό παράδειγμα ο τρόπος που ο Ηλίας Μίχος φέρεται να πίεζε τους παιδεραστές για να καταθέσουν τα χρήματα. Απόδειξη; Τα μηνύματα που αντάλλαζε με τον Α.Λ., που πρόσφατα εντοπίστηκε και προφυλακίστηκε κι εκείνος.

– 12χρονη: Θα τα στείλεις τώρα;

– Α.Λ.: Ναι.

-12χρονη:Οκ. Σου στέλνω GR… Να δω την απόδειξη όμως, οκ; Να μου στείλεις.

– Α.Λ.: Από κοντά.


-12χρονη:Τι από κοντά; Ώπα φίλε, θα μου στείλεις τώρα την απόδειξη να δω αν μπήκαν.


Τι αποκαλύπτει 31χρονος για τη συνομιλία του με την 12χρονη

Ένα από τα πρόσωπα που μίλησαν διαδικτυακά με το 12χρονο κορίτσι αλλά σύντομα κατάλαβαν ότι κάτι συνέβαινε και αποχώρησαν, είναι ο άνδρας, 31ος ετών που μίλησε αποκλειστικά το live news.

«Αυτό το σάιτ, κάνει αναζήτηση αυτό, σε χρήστες, μόνο του. Μου βγήκε μια συνομιλία, ήταν μια κοπέλα… Μου παρουσιάστηκε 16, 17 χρονών, μου έστειλε μία φωτογραφία… εντάξει, δεν φαινόταν για μικρότερη από 16, 17… Μιλήσαμε… μου είπε να… να κάνουμε μια ερωτική πράξη έναντι αμοιβής… μου λέει «μπορείς σε μισή ώρα;» της λέω «μπορώ». Αλλά νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Ε, τώρα, στο δεύτερο, τρίτο μήνυμα, με μια φωτογραφία να βρεθούμε, να κάνουμε αυτό κι αυτό κι αυτό, μου φάνηκε λίγο περίεργο… »

Πώς παρουσιαζόταν στα μηνύματα το κορίτσι «Μου λέει ”με λένε τάδε, είμαι τόσο, μένω εκεί, θα ‘θελες να βρεθούμε…”, σε κάποιο μετρό, σε κάποιο προαστιακό, δε θυμάμαι πού μου είπε. Μου λέει ”θα πάμε εκεί πέρα’’ μου λέει, θέλω’’ μου λέει ‘’50 ευρώ’’, μου λέει ‘’θα έρθεις;’’, της λέω σε 10 λεπτά. Λέω σε 10… σε 10… σε 10…, το κατάλαβε ότι μάλλον την κοροϊδεύω…

»Την επόμενη ημέρα, την ξανά πετυχαίνω. Μου λέει «χθες, γιατί δεν ήρθες;», της λέω «δε μπορούσα, είχα δουλειά». Ήταν και η τελευταία φορά που μιλήσαμε. Στείλαμε 15, 20 μηνύματα και τις δύο φορές… αυτό ήταν.

Ένα ακόμη πρόσωπο, με το αρχικό Ι. εμφανίζεται να έχει οικονομικές συνδιαλλαγές με το παιδί, χωρίς ωστόσο, να γνωρίζει τα όσα γίνονται. Από τα όσα το παιδί φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί, ο Ηλίας Μίχος τον εκμεταλλευόταν για να αποσπά και από εκείνον χρήματα.

Στον Ι. ο Μίχος είχε πει ότι η μαμά μου έχει ένα πρόβλημα υγείας κι εκείνος μου έδινε χρήματα για να με βοηθήσει.

Ανά δυο, τρεις μέρες και έτυχε μια φορά να μου δίνει κάθε μέρα επί μία εβδομάδα. Συναντιόμασταν και μου τα έδινε αλλά ποτέ δεν μου ζήτησε κάτι ερωτικό.

Μόνο με βοηθούσε. Ξέρω ότι βοηθάει κι άλλα παιδιά και οικογένειες. Και αυτά τα λεφτά τα έπαιρνε ο Μίχος. Φοβόμουν και εκείνον, αλλά αν τα κρατούσα θα με ρωτούσαν και οι γονείς μου πού τα βρήκα.

Έχει παιδί στην ηλικία της Δύο άνδρες ακόμη, φέρονται να έχουν βιάσει το παιδί. Ο ένας εξ αυτόν μάλιστα, έχει παιδί στην ηλικία της…

«Ο Α. μένει στο Ίλιον. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο στην ηλικία μου. Θυμάμαι ότι έχει ένα μαύρο αυτοκίνητο. Με τον Α. ήρθαμε δύο φορές σε επαφή, τις δύο φορές που βρεθήκαμε. Δεν μου είπε ποτέ κάτι άλλο, ούτε τι δουλειά κάνει».

«Με τον Π. μιλούσαμε στο Instagram, αλλά δεν θυμάμαι το προφίλ του και δεν έχω κρατήσει τις συνομιλίες μας. Ζει στα Μεσόγεια με τη μητέρα του.

»Του είχα πει ότι είμαι 16, 17 ετών. Ήρθαμε σε επαφή δύο φορές. Συναντηθήκαμε στο ίδιο σημείο και μου έδωσε τα χρήματα».

Άνδρες όλων των ηλικιών… που μπορεί να βρίσκονται δίπλα μας… κοντά μας… κρύβουν έναν άλλο εαυτό… σκοτεινό κι αρρωστημένο.