Ο Μίχος αδειάζει την μάνα της 12χρονης στην απολογία του – Τι μηνύματα του έστελνε - celebs.gr

Breaking

Ο Μίχος αδειάζει την μάνα της 12χρονης στην απολογία του – Τι μηνύματα του έστελνε

featured image

Την 37χρονη μητέρα της 12χρονης «έκαψε» στην απολογία του-κατά πληροφορίες- ο 53χρονος Ηλίας Μίχος. Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ενώπιον της ανακρίτριας ότι η μητέρα του κοριτσιού γνώριζε τι συνέβαινε.

Ο 53χρονος παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με το παιδί αρνούμενος ωστόσο ότι το βίασε. Ο επιχειρηματίας αφού παρέθεσε μία σειρά ισχυρισμών, αναφέρθηκε στο ότι το κοριτσάκι επέστρεφε πολύ αργά στο σπίτι της όσο και στην αντίδραση της μητέρας της. «Όταν είχα ρωτήσει τη μικρή τι της έλεγε η μητέρα της όταν την έβλεπε να γυρίζει αργά στο σπίτι με 50ευρα, μου είχε απαντήσει: «Της έχω πει ότι φροντίζω μια γιαγιά».

Ο 53χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε πως είχε δώσει 300 ευρώ στη μητέρα, η οποία εργαζόταν στο κατάστημα του, γιατί είχε οικονομικά προβλήματα.

Η μητέρα της 12χρονης ωστόσο αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται και σύμφωνα με το περιβάλλον της έχει στο πλευρό της όλα τα παιδιά της τα οποία αγωνιούν για την τύχη της.


Μάλιστα, η μητέρα, επικαλείται μηνύματα τα οποία φέρεται να είχε στείλει στον 53χρονο τα οποία δείχνουν ότι έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε όσα είχαν γίνει. Σε αυτά, φέρεται να του γράφει: «με κατέστρεψες, σου εμπιστεύτηκα το παιδί μου. Είσαι παιδεραστής, ανώμαλος. Δεν θα τη γλυτώσεις. Θα τα πω στη γυναίκα σου…»


Οι αρμόδιες αρχές ξεσκονίζουν «ύποπτα» εμβάσματα , τηλεφωνικές κλήσεις και ανταλλαγή SMS μεταξύ του επιχειρηματία και της κατηγορούμενης για διακεκριμένη μαστροπεία μητέρας προκειμένου να φτάσουν στην άκρη του νήματος για αυτή τη σοκαριστική υπόθεση.

«Η 12χρονη με προκαλούσε» Από την πλευρά του ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, προκάλεσε στην απολογία του θέλοντας να ρίξει τις ευθύνες στην 12χρονη. Ο 42χρονος, ο οποίος στην απολογία του φέρεται να έχει παραδεχθεί σεξουαλικές πράξεις με την 12χρονη η οποία, όπως λέει, τον πίεζε να βρεθούν. «Η 12χρονη με προκαλούσε, είχαμε βρεθεί πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Δεν έχω καμία σχέση με τον συγκατηγορούμενο μου. Το παιδί με πίεζε να βρισκόμαστε. Έχω βρεθεί μαζί της λίγες φορές» φέρεται να είπε στην αρμόδια ανακρίτρια.