Η στιγμή που 28χρονος εργάτης μαθαίνει ότι κέρδισε 1.200.000€ στο Λόττο - celebs.gr

Breaking

Η στιγμή που 28χρονος εργάτης μαθαίνει ότι κέρδισε 1.200.000€ στο Λόττο

featured image

Ένας πρώην ποδοσφαιριστής της Σέφιλντ, ο Τέρι Κένεντι, κέρδισε ένα εκατομμύριο λίρες στη λοταρία και η αντίδρασή του γίνεται viral.

Ειδικότερα, η τύχη έδωσε πίσω στον Τέρι Κένεντι όσα του στέρησε η μοίρα, κερδίζοντας στην Εθνική Λοταρία ένα εκατομμύριο λίρες (περίπου 1.200.000 ευρώ).

Φορώντας τα ρούχα της δουλειάς, με το χαρακτηριστικό πορτοκαλί γιλέκο, ο Τέρι Κένεντι ίσως είχε βγάλει αυτά τα λεφτά και ακόμη περισσότερα, παίζοντας ποδόσφαιρο, καθώς αγωνιζόταν στην Championship της Αγγλίας για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και τη Χάρογκεϊτ Τάουν, αλλά το 2016, αναγκάστηκε να αποσυρθεί πρόωρα, λόγω τραυματισμού.


Ωστόσο, η τύχη τώρα του χαμογέλασε και ο 28χρονος δεν μπορούσε να πιστέψει πως κέρδισε την Εθνική Λοταρία, την ίδια ώρα που οι συνάδελφοί του από μέσα να ξεσπούν σε επευφημίες.


Στην αρχή, ο Τέρι Κένεντι κρατάει το κεφάλι του με δυσπιστία και ο υπάλληλος από τη Λοταρία τον ρωτάει “Τέρυ είσαι έτοιμος; Θέλετε να καθίσετε; Μόλις επιβεβαίωσα ότι κέρδισες 1 εκατομμύριο λίρες».Στη συνέχεια, ο πρώην ποδοσφαιριστής λέει «Θεέ μου» και οι συνάδελφοι του τον συγχαίρουν, γνωρίζοντας τις απανωτές ατυχίες που είχε με το γόνατό του.