«Μαύρος» Οκτώβρης: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν τον πιο δύσκολο μήνα της χρονιάς – Η μέρα που θα αλλάξουν όλα - celebs.gr

Breaking

«Μαύρος» Οκτώβρης: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν τον πιο δύσκολο μήνα της χρονιάς – Η μέρα που θα αλλάξουν όλα

featured image

Τρία ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο μήνα, καθώς οι πλανήτες θα τους φερθούν λίγο πιο σκληρά, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Οκτώβριο.

Μπορεί ο μήνας να ξεκίνησε με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία, που σημαίνει πως τα πάντα θα λειτουργούν πιο ήρεμα και καθαρά, ενώ η Πανσέληνος τις 9 Οκτωβρίου θα μας κάνει πιο θαρραλέους, ειδικά αν θέλουμε να πετύχουμε κάποιον στόχο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα τρία ζώδια που θα περάσουν δύσκολα

Ταύρος Αυτή την περίοδο μπορεί να νιώθετε περισσότερη ανάγκη να ολοκληρώσετε υποχρεώσεις και δουλειές. Να επικεντρωθείτε στα εργασιακά. Ωστόσο, η ενέργειά σας μειώνεται και η όρεξη για εργασίες, εξόδους και οτιδήποτε απαιτεί δύναμη και ενέργεια, είναι στο ναδίρ. Χρειάζεστε ένα διάλειμμα, ενώ πρέπει να θυμάστε πως όλα μαζί δεν γίνονται. Ένα βήμα τη φορά και θα τα καταφέρετε.


Τοξότης Η αρχή του μήνα σας βρίσκει έξτρα αισιόδοξες και δυναμικές. Ωστόσο, από τη στιγμή που η εποχή του Σκορπιού θα ξεκινήσει (23/10) σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και η ενέργειά σας μειώνεται. Θα θέλετε να απομονωθείτε και να αναλογιστείτε όλα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό. Ειδικότερα προς το τέλος του μήνα ο τρόπος που ανταποκρίνεστε σε καταστάσεις και διαπληκτισμούς θα σας απασχολήσει, καθώς αντιλαμβάνεστε πως αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να «δουλέψετε».


Ιχθύς Μια συναισθηματική ένταση τη νιώθετε ήδη από τα τέλη του προηγούμενου μήνα. Μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου που η Αφροδίτη θα κινείται στον 8ο οίκο σας, αυτόν της τρυφερότητας, θα αποκτήσετε μια βαθύτερη γνώση του πώς αντιλαμβάνεστε κάθε τι καινούριο. Αυτή είναι η ώρα για να για αφήσετε ό,τι σας τραβά πίσω και να αγκαλιάσετε κάτι νέο. Επίσης, τώρα είναι η στιγμή για να βάλετε όρια σε ανθρώπους που δεν σας σέβονται και να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις, ώστε να αποφύγετε εντάσεις.