Χημικό ευνουχισμό προτείνει ο Κατερινόπουλος για τον 53χρονο - celebs.gr

Breaking

Χημικό ευνουχισμό προτείνει ο Κατερινόπουλος για τον 53χρονο

featured image

«Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά…»

Για τη φρικιαστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον 53χρονο επιχειρηματία Ηλία Μίχο στα Σεπόλια, μίλησε σήμερα ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως ίσως ήρθε η ώρα να ενταχθεί στη νομοθεσία ο… χημικός ευνουχισμός των ανθρώπων που διαπράττουν τέτοιου είδους εγκλήματα!

Καλεσμένος στο δελτίο ειδήσεων του STAR, ο Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε, επίσης, στη μητέρα του κακοποιημένου κοριτσιού, αλλά και στη σύζυγο του δράστη, διατυπώνοντας τις εύλογες απορίες του, ενώ σημείωσε πως κατά πάσα πιθανότητα «υπάρχει ένα ολόκληρο κύκλωμα πίσω από αυτόν».


Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του STAR: «Ένας άνθρωπος στα 53 του δε γίνεται ξαφνικά παιδόφιλος, δε γίνεται ξαφνικά βιαστής και δε γίνεται έμπορας παιδικών σωμάτων. Η δουλειά γίνεται από πολλά χρόνια πριν. Το παιδί είχε δύο κινητά. Αυτή η μάνα όσα παιδιά και να έχει, έχει την επιμέλεια των παιδιών αυτών, ένα παιδάκι 11,5 χρονών, 12 δεν αναρωτήθηκε ποτέ γιατί έχει δύο κινητά; Ποιος αγόρασε αυτά τα δύο κινητά; Έψαξε ποτέ αυτά τα κινητά τηλέφωνα; Θα μου πείτε έχει ευθύνη. Έχει ευθύνη για τον μη έλεγχο στο παιδί της.


Αυτή η σύζυγος, παντρεμένη με ένα παιδί, δεν κατάλαβε ποτέ ότι κάτι δεν πάει σεξουαλικά καλά με τον άντρα της; Εκτός κι αν δεν κοιμόταν μαζί κι αν δεν ήταν μαζί. Είναι και αυτό ένα ερώτημα.

Υπάρχουν άλλα παιδάκια; Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά. Κανείς δεν μπορεί να διαψεύσει τα πειστήρια στους υπολογιστές. Οι 14 θα ακολουθήσουν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν είναι υπόθεση ενός. Πολύ φοβάμαι ότι υπάρχει ένα ολόκληρο κύκλωμα πίσω από αυτόν. Με το πελατολόγιο θα χάσουν πολλοί τον ύπνο τους.

Μήπως ήρθε η ώρα αυτοί οι άνθρωποι, οι παιδόφιλοι, γιατί δε θεραπεύονται όπως ακούσαμε, να φτάσουν σε ένα σημείο να τελειώνει η σεξουαλική τους ικανότητα με κάποιο μέσο, δεν ξέρω, χημικό, κλπ. Ακραίο θα πει κανείς; Ας το δουν αυτό και οι επιστήμονες και οι νομοθετούντες σε αυτή τη χώρα. Να τελειώνουμε…»