Στέλιος Νιάκαρης: «Η γυναίκα κρατάει το σπίτι και ο άντρας είναι ο κυνηγός» - celebs.gr

Breaking

Στέλιος Νιάκαρης: «Η γυναίκα κρατάει το σπίτι και ο άντρας είναι ο κυνηγός»

featured image

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε την Τετάρτη ο Στέλιος Νιάκαρης. Μέσα σε όλα, το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στην ομορφιά καθώς και το μόντελινγκ της σημερινής αλλά και της χρυσής δεκαετίας των 90s.

Ειδικότερα, ο Στέλιος Νιάκαρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η ομορφιά είναι μέσα μας. Όμορφος νιώθω συχνά πυκνά αλλά σίγουρα δεν νιώθω καθημερινά. Στα 15 μου δούλεψα σε βουλκανιζατέρ για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου και πάντα δουλεύω για να περνάω καλά. Τότε ένιωσα τέλεια και ξέρω να αλλάζω και λάστιχο. Ένας άνδρας είναι καλό να είναι πολυμήχανος και πολυπράγμων, να μπορεί να κάνει πολλά πράγματα».


«Η γυναίκα κρατάει το σπίτι και ο άντρας είναι ο κυνηγός»

«Η γυναίκα κρατάει το σπίτι και ο άντρας είναι αυτός ο κυνηγός που λέμε. Για να είσαι ένας σωστός κυνηγός, λοιπόν, χρειάζεσαι ένα όπλο. Το όπλο την σήμερον ημέρα δεν είναι το δίκανο. Σήμερα οπλισμένος είσαι όταν έχεις όσα περισσότερα εφόδια και γνώσεις μπορείς».


«Το μόντελινγκ στην Ελλάδα ήταν δυνατό το ’90. Μετά τα επόμενα χρόνια, πες και στη δική μου φουρνιά σαν μοντέλο, ήταν τα πράγματα λίγο… Αν δεν υπήρχε το GNTM δεν θα ήξερε η νέα γενιά τι είναι το μόντελινγκ» πρόσθεσε, ακόμα, ο Στέλιος Νιάκαρης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».