«Αν τα φορούσα εγώ, θα με είχαν απολύσει»: Δεκάδες αντιδράσεις με την δασκάλα που πάει στο σχολείο με μίνι φούστες - celebs.gr

Breaking

«Αν τα φορούσα εγώ, θα με είχαν απολύσει»: Δεκάδες αντιδράσεις με την δασκάλα που πάει στο σχολείο με μίνι φούστες

featured image

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Σκωτία μία νεαρή δασκάλα σε Γυμνάσιο που επιλέγει να ντύνεται λιγότερο συντηρητικά από όσο εγκρίνουν οι περισσότεροι γονείς.

Η victoriaren97, όπως είναι το όνομά της στο TikTok, έχει 22.600 followers και 337.000 likes στα βίντεο που ανεβάζει στα οποία δείχνει τα ρούχα που φοράει μέσα στην τάξη.

Κοντές φούστες, μακριά πουκάμισα με καλσόν και μεγάλα σκουλαρίκια είναι τις περισσότερες φορές η ενδυματολογική της επιλογή, με κάποιους χρήστες να κατακεραυνώνουν τη δασκάλα βιολογίας για τα ακατάλληλα outfits μέσα στην τάξη.

«Αν τα φορούσα εγώ, θα με είχαν απολύσει»

«Αν το φορούσαμε αυτό στο σχολείο θα μας απέλυαν» σχολίασε ένας χρήστης. «Το λατρεύω απόλυτα αυτό, αλλά στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, αν το φορούσα ως καθηγήτρια θα με έστελναν σπίτι μου» είπε ένας άλλος.

«Λατρεύω τα ρούχα σας, αλλά εξακολουθώ να έχω μεγάλο άγχος ότι θα φτάσω στον πίνακα με οτιδήποτε πιο κοντό από το γόνατο και θα εκτεθώ», παραδέχτηκε κάποιος. «Πώς μπορείτε κυριολεκτικά να φοράτε ένα πουκάμισο χωρίς παντελόνι στη δουλειά; Λατρεύω τα ρούχα, αλλά δεν σου έχουν πει ποτέ ότι είναι πολύ κοντά;», διερωτήθηκε άλλος χρήστης.



Η 25χρονη καθηγήτρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης απάντησε στα σχόλια που αμφισβητούν τα ρούχα της, επισημαίνοντας ότι το σχολείο της έχει έναν πολύ χαλαρό ενδυματολογικό κώδικα και ότι σίγουρα έχει επίγνωση του ντυσίματός της όταν βρίσκεται στην τάξη και είναι στον πίνακα.

Ενώ κάποιοι είναι επιφυλακτικοί για τα ρούχα της Victoria άλλοι την επαινούν και κάποιοι τα χρησιμοποιούν σαν μπούσουλα για το δικό τους ντύσιμο. «Σοβαρά, θέλω να με ντύσεις, καθώς έχω χάσει το στυλ μου» είπε ένας χρήστης. «Αυτό με κάνει να θέλω μια εντελώς νέα γκαρνταρόμπα για τη δουλειά», σχολίασε άλλο. «Πάντα παίρνω έμπνευση από εσάς για τις εβδομάδες διδασκαλίας μου» έγραψε μία καθηγήτρια.