Απίστευτο – «Εξερράγη» το κεφάλι της στο αεροπλάνο μετά από πλαστική - celebs.gr

Breaking

Απίστευτο – «Εξερράγη» το κεφάλι της στο αεροπλάνο μετά από πλαστική

featured image

Η Weronika, μοντέλο, υποστηρίζει ότι καθώς επέστρεφε αεροπορικώς από την Τουρκία, το κεφάλι της «εξερράγη» αφού λίγες ώρες πριν είχε υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση. «Η τομή που έσκασε είναι πίσω από το αυτί μου» αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή της στο Tik Tok.

Στο βίντεο της, με πάνω από 8,8 εκατομμύρια προβολές, το μοντέλο του OnlyFans εξήγησε ότι είχε κάνει κανθοπλαστική, ή αλλιώς την επέμβαση “cat eye” λίγες ώρες πριν εκείνη και ο φίλος της επιβιβαστούν σε μια πτήση για να επιστρέψουν από την Τουρκία. «Ήμασταν στο αεροπλάνο, όλα ήταν χαλαρά, είχαμε πέσει για ύπνο γιατί ταξιδεύαμε από τις 2:00 π.μ. και ξυπνάω και πονάω πολύ», λέει, στο videο που ανέβασε στο Tik Tok. «Τα πάντα πονούσαν. Σηκώθηκα, πήγα στην τουαλέτα και άκουσα ένα “ποπ” και με έπιασε ταχυκαρδία και είπα “Τι στο διάολο συμβαίνει;”», προσθέτει.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


«Η τομή που έσκασε είναι πίσω από το αυτί μου και ήταν πραγματικά αρκετά δυνατή», σημειώνει η Weronika. «Αμέσως μετά, άρχισα να αισθάνομαι αυτό το καυτό υγρό να στάζει στο λαιμό μου… προφανώς ήταν αίμα», συνέχισε, προσθέτοντας ότι το υγρό περιείχε επίσης μια δύσοσμη κιτρινωπή ουσία.


Το μοντέλο του OnlyFans έμεινε με επιδέσμους και χαρτομάντιλα στο κεφάλι της για όλη τη διάρκεια της πτήσης και μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο επικοινώνησε με τον χειρούργο της, ο οποίος την συμβούλευσε να συνεχίσει απλά να βάζει την αντιβιοτική κρέμα που της είχε δώσει. Η Weronika ενημέρωσε τους fans της ότι είναι καλά και ότι ο τραυματισμός της δεν ήταν απειλητικός για τη ζωή. «Παιδιά, πρόκειται προφανώς για ράμματα που σκίστηκαν στο αεροπλάνο. Προφανώς δεν μου έσκασε ο εγκέφαλος», έγραψε στα σχόλιά της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξέφρενα πανηγύρια στα τουρκικά ΜΜΕ: «Όλη η Ελλάδα είναι εντός της εμβέλειας του πυραύλου μας»!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κυκλοφορεί μόνο με τους σωματοφύλακες της: Σάλος με την εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου πρωί-πρωί στην Αθήνα

[/expander_maker]