Τον σκότωσε για μια παρατήρηση - Συγκλονίζει η ιστορία στην Καλλιθέα - celebs.gr

Breaking

Τον σκότωσε για μια παρατήρηση - Συγκλονίζει η ιστορία στην Καλλιθέα

featured imageΜάρτυρες που βρίσκονταν κοντά στο σημείο αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος προειδοποίησε τον 48χρονο δράστη  για τα βρώμικα νερά που κολυμπούσε με τον τελευταίο να τον χτυπάει στη συνέχεια μέχρι θανάτου

Συγκλονίζει το έγκλημα στην Καλλιθέα όπου ένας 46χρονος πυγμάχος δολοφόνησε με μπουνιά έναν ηλικιωμένο επειδή του έκανε παρατήρηση.

Ο 76χρονος ερασιτέχνης ψαράς που βρισκόταν στη μαρίνα της Καλλιθέας και ψάρευε, είδε τον 48χρονο πυγμάχο από το Καζακστάν, να κολυμπά πολύ κοντά στο σημείο όπου ψάρευε.

Μάρτυρες που βρίσκονταν κοντά στο σημείο αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος προειδοποίησε τον 48χρονο για τα βρώμικα νερά, ενώ άλλοι αναφέρουν ότι του ζήτησε να απομακρυνθεί από το σημείο που ψάρευε.

«Μόλις βγήκε από το μπάνιο, του λέει «τι κάνεις εδώ, είναι βρόμικα τα νερά» και ο άλλος του επιτέθηκε», αναφέρει μάρτυρας και συμπληρώνει ότι αμέσως μετά από αυτή την παρατήρηση, έξαλλος ο κολυμβητής, βγήκε από το νερό, λογομάχησε με τον ψαρά και τον γρονθοκόπησε τουλάχιστον δύο φορές.Πέντε λεπτά μετά, ο 76χρονος σωριάστηκε αφήνοντας την τελευταία του πνοή. «Ακούσαμε φασαρία, δε δώσαμε βάση, μετά από λίγο έφυγε και ο 76χρονος έπεσε κάτω».

Οι ψαράδες έτρεξαν από πάνω του και διαπίστωσαν ότι δεν έχει σφυγμό. Κάλεσαν το ΕΚΑΒ αλλά ούτε οι διασώστες κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Όταν έφθασε στο νοσοκομείο, ήταν πλέον αργά. Αιτία θανάτου, ισχαιμικό επεισόδιο.

Ο 76χρονος, κάτοικος της περιοχής, ερχόταν καθημερινά στη μαρίνα της Καλλιθέας με το ποδήλατό του για να ψαρέψει για λίγες ώρες με τους φίλους του. Όσοι τον γνώριζαν τον περιγράφουν ως ένα άνθρωπο καλοσυνάτο, δοτικό και ευγενικό.«Πολύ χαμηλών τόνων, ήσυχος, ντόμπρος».

Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του ηλικιωμένου που του κόστισε τη ζωή ο 48χρονος δράστης, έφυγε από το σημείο και λίγο αργότερα εντοπίστηκε από την Αστυνομία να πίνει καφέ στην Καλλιθέα.

Ο δράστης υποστήριξε ότι δεν κατάλαβε το κακό που είχε προκαλέσει. «Δεν ήξερα ότι τον σκότωσα. Δεν το κατάλαβα», ανέφερε.

Ο 48χρονος δράστης, πρώην αθλητής πολεμικών τεχνών, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.