«Ο γιος μας, Νικόλας, σπουδάζει και δουλεύει για να μην μας επιβαρύνει»: Περήφανοι γονείς Στεφανίδου – Ευαγγελάτος - celebs.gr

Breaking

«Ο γιος μας, Νικόλας, σπουδάζει και δουλεύει για να μην μας επιβαρύνει»: Περήφανοι γονείς Στεφανίδου – Ευαγγελάτος

featured image

Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος είναι περήφανοι γονείς, καθώς ο γιος τους Νικόλας, σπουδάζει και παράλληλα εργάζεται, για να μην τους επιβαρύνει.

Αρχικά, σε συνέντευξή της στο “Happy Day”, η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για τη δουλειά της και υπογράμμισε «28 χρόνια είμαι στην τηλεόραση, προσαρμόστηκα στη νέα ώρα. Δεν πιστεύω στα γούρια, πιστεύω μόνο στην σκληρή δουλειά. Φέτος ίσως είναι η πιο ανταγωνιστική σεζόν. Είναι πάρα πολλά τα κανάλια και πολλά τα προγράμματα. Η δική μου είναι μια πολύ δύσκολη ζώνη. Το θέμα είναι τι θα επιλέξει ο τηλεθεατής».


Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος δεν θα έκαναν ποτέ εκπομπή την ίδια ώρα

Ερωτηθείσα από την Τίνα Μεσσαροπούλου αν ισχύει ως έχει θέσει όρο να μην βρίσκεται απέναντι από τον σύζυγό της, επεσήμανε «δεν θα έμπαινα στη διαδικασία εγώ ή ο Νίκος να κάνουμε κάτι που θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά και θα μπορούσε έστω στο ελάχιστο να δηλητηριάσει τη σχέση μας και την οικογένειά μας. Δεν είχαμε προβλήματα για τους καλεσμένους. Βρίσκουμε πάντα τις ισορροπίες μας. Με τα παιδιά συζητάμε την επικαιρότητα είναι μέρος της ζωής μας».


Ο γιος των Τατιάνας Στεφανίδου και Νίκου Ευαγγελάτου σπουδάζει και εργάζεται

Σχετικά με τα παιδιά της, είχε σημειώσει «ο γιος μου, ο Νικόλας, σπουδάζει Οικονομικά και δουλεύει για να μην μας επιβαρύνει. Ο Λάμπης μας ολοκληρώνει φέτος τις σπουδές του. Ο Νίκος παρότρυνε τα παιδιά μας να μην ασχοληθούν με τη δημοσιογραφία. Η Λυδία φέτος δίνει Πανελλήνιες. Με την κόρη μου είμαστε αυτοκόλλητες», εκφράζοντας την περηφάνια της ως γονείς του.

enimerotiko.gr