Χρυσές δουλειές για την Τζούλια Αλεξανδράτου - Αποκάλυψε το πολυτελέστατο αυτοκίνητο της! - celebs.gr

Breaking

Χρυσές δουλειές για την Τζούλια Αλεξανδράτου - Αποκάλυψε το πολυτελέστατο αυτοκίνητο της!

featured image



Το μοντέλο που ζει στο εξωτερικό πλέον και ετοιμάζεται πολύ σύντομα να γεννήσει, έχει… αυξήσει σημαντικά τους τραπεζικούς της λογαριασμούς τελευταία και μάλιστα πρόσφατα αποκάλυψε και το πανάκριβο αυτοκίνητό της!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί. Η εγκυμοσύνη μάλιστα την βρήκε πάνω στο νέο της επαγγελματικό βήμα που ήταν το «Only Fans.

To μοντέλο συνεχίζει να συνδέεται κανονικά στην πλατφόρμα και τώρα που είναι στους πρώτος μήνες της εγκυμοσύνης

Σε ερώτηση follower για το πώς πηγαίνει η εγκυμοσύνη της η Τζούλια Αλεξανδράτου απάντησε: «Είστε χαζοί; Εννοείται όλη μου η εγκυμοσύνη θα είναι στο Only Fans. Δεν τη δείχνω δωρεάν».

Δείτε το story που είχε ανεβάσει:

Αν και τα τελευταία χρόνια, το μοντέλο έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φροντίζει να μοιράζεται τα νέα της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πρόσφατα άλλωστε αποκάλυψε στο Instagram και το πανάκριβο αυτοκίνητο που αγόρασε, μάρκας Bentley!



Επίσης, η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της  έγινε μέσω ενός story που μοιράστηκε στο Instagram, όπου ξαπλωμένη στο κρεβάτι και με το χέρι της να χαϊδεύει την κοιλιά της έγραψε: «Baby loading», αφήνοντας να εννοηθεί πως περιμένει το πρώτο της παιδί.





Αρκετοί τότε την είχαν αμφισβητήσει κι έκαναν λόγο για… fake εγκυμοσύνη, όμως η αλήθεια είναι πως η Τζούλια Αλεξανδράτου όντως περιμένει το πρώτο της παιδάκι και όπως ενημέρωσε μέσα από νέες φωτογραφίες, η εγκυμοσύνη της είναι προχωρημένη και ήδη έχει αλλάξει το σώμα της.

Ιδού: