Απίστευτη δήλωση Κυρανάκη: «Δεν μειώνουμε τον ΦΠΑ στα μακαρόνια γιατί οι πλούσιοι τρώνε περισσότερα» - celebs.gr

Breaking

Απίστευτη δήλωση Κυρανάκη: «Δεν μειώνουμε τον ΦΠΑ στα μακαρόνια γιατί οι πλούσιοι τρώνε περισσότερα»

featured image

Τις εξοργιστικές δηλώσεις των ΓεωργιάδηΣκυλακάκη οι οποίοι πρόσβαλλαν ουκ ολίγες φορές τη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών, ισχυριζόμενοι ότι δεν μειώνουν τους φόρους για να μην… ευνοηθούν οι πλούσιοι, ζήλεψε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Μετά τα όσα τραγελαφικά έχουμε ακούσει από τους δήθεν προστάτες των φτωχών ότι αρνούνται να μειώσουν τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα«για να μην ευνοηθούν οι κάτοχοι τωνPorsche Cayenne», αλλά και ότι οι «φτωχοί δεν έχουν αυτοκίνητα», ο Κυρανάκης σήμερα το τερμάτισε, δείχνοντας για άλλη μια φορά το ανάλγητο πρόσωπο της κυβέρνησης.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν μειώνει τον φόρο στα μακαρόνια γιατί θα ευνοηθούν οι πλούσιοι, επειδή τρώνε… περισσότερα! Ναι, καλά ακούσατε, οι πλούσιοι σύμφωνα με τον Κυρανάκη μπουκώνονται στα μακαρόνια και έτσι γεμίζουν τα κρατικά ταμεία.

Πραγματικά δεν ντρέπονται καθόλου… ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξέφρενα πανηγύρια στα τουρκικά ΜΜΕ: «Όλη η Ελλάδα είναι εντός της εμβέλειας του πυραύλου μας»!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κυκλοφορεί μόνο με τους σωματοφύλακες της: Σάλος με την εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου πρωί-πρωί στην Αθήνα

[/expander_maker]