Κάγκελο ο Ρουβάς - Γούρλωσε τα μάτια κι εκνευρίστηκε με αυτά που άκουσε απο παίκτρια - celebs.gr

Breaking

Κάγκελο ο Ρουβάς - Γούρλωσε τα μάτια κι εκνευρίστηκε με αυτά που άκουσε απο παίκτρια

featured image

Αμηχανία προκάλεσε στο πλατό του «The Voice» παίκτρια που εξήγησε στους κριτές τι σημαίνει και από πού προέρχεται η λέξη «Ρουβάς».

Ωστόσο, η ιδιότητά της και το μεταπτυχιακό της στη Γλωσσολογία, έδωσε το ερέθισμα στον Σάκη Ρουβά να μάθει την ετυμολογία του επιθέτου του.

Μάλλον όμως θα ευχόταν να μην είχε κάνει ποτέ αυτή την ερώτηση στην διαγωνιζόμενη. «Τι σημαίνει το Ρουβάς;», της είπε!

Η παίκτρια, όπως ήταν φυσικό, εξήγησε στον τραγουδιστή ότι Ρουβάς σημαίνει στραβός και ύπουλος. Το στούντιο σείστηκε και οι κριτές με επιφωνήματα και μπροστάρη τον Μουζουράκη απευθύνονται στην παίκτρια και της λένε χαριτολογώντας «δεν έπρεπε να το πεις αυτό τώρα».

Ο Σάκης Ρουβάς, παρά το αρχικό σάστισμα, προσπαθεί να δώσει μία άλλη εξήγηση για το επίθετό του υποστηρίζοντας ότι «τα δισύλλαβα που τελειώνουν στη λήγουσα είναι ως συνήθως ηπειρώτικα.» ενώ σε συνέχεια του αντιλόγου προς την ερμηνεία της παίκτριας ρίχνει στο τραπέζι και το δάσος του Ρούβα στην Κρήτη.Ρουβάς

Ωστόσο, η παίκτρια παραμένει αμετακίνητη στην επιστήμη που έχει σπουδάσει.

«Αλήθεια το Μουζουράκης;» αναρωτιέται ο Σάκης Ρουβάς. «Από το μουζούρι» απαντά η παίκτρια. «Μετράμε τα δημητριακά. Καλό είναι και το δημητριακό. Ήμασταν βίγκαν.» απαντά με χαμόγελο ο Πάνος Μουζουράκης.