«Όλοι λένε ότι κάνω λάθος με τον γιο μου, χέστηκ@»: Καθηλώνει ο Θανάσης Βισκαδουράκης για τα σχόλια εναντίον του - celebs.gr

Breaking

«Όλοι λένε ότι κάνω λάθος με τον γιο μου, χέστηκ@»: Καθηλώνει ο Θανάσης Βισκαδουράκης για τα σχόλια εναντίον του

featured image

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε για την απόφασή του να λάβει μέρος στο Survivor, αλλά και για την σχέση που έχει με τον γιο του.

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός που θα συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Μπακαλόγατος» μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας», όπου μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Τον χρόνο με τον γιο μου δεν τον ανταλλάσσω με τίποτα…. Δεν διανοούμαι να είμαι μπαμπάς του Σαββατοκύριακου. Ξυπνάω κάθε μέρα 7.00 το πρωί για να του ετοιμάσω το γάλα, θα τον πάω σχολείο οπωσδήποτε. Θέλω να είμαι συνέχεια μαζί του. Κοιμόμαστε και οι τρεις μαζί. Μου λένε όλοι ότι κάνω λάθος, χέστ@@α. Θέλω τόσο πολύ την αγκαλιά του».



Θανάσης Βισκαδουράκης: Τι αποκάλυψε για την συμμετοχή του στο Survivor

Για την απόφασή του να λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Στο Survivor πήγα γιατί ήμουν σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση και η πρόταση ήταν δελεαστική. Οι άνθρωποι που επικοινώνησαν με τους Τούρκους και τους Έλληνες στο γραφείο παραγωγής ήταν εκπληκτικοί. Δώσαμε τα χέρια και έκανα ένα ωραίο ταξίδι που στη ζωή μου είναι η δεύτερη φορά που πηγαίνω στο εξωτερικό αλλάζοντας και ήπειρο. Ήταν κάτι μαγικό για μένα η οργάνωση των 10 Survivor εκεί. Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να πήγαινα στο Survivor All Star αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένος φέτος γιατί με έχει αγκαλιάσει η οικογένεια των Αθηναϊκών θεάτρων και έχω έναν πολύ ωραίο ρόλο στην παράσταση Μπακαλόγατος. Δεν μου έχουν κάνει όμως πρόταση και νομίζω ότι ήξεραν ότι είχα μια άλλη επαγγελματική πρόταση».