Γυναίκα έκανε πρόταση γάμου στον καλό της και τα άκουσε στα social media - «Δεν έχει καμία αυτοεκτίμηση» - celebs.gr

Breaking

Γυναίκα έκανε πρόταση γάμου στον καλό της και τα άκουσε στα social media - «Δεν έχει καμία αυτοεκτίμηση»

featured image

Ξινή βγήκε σε μια 27χρονη γυναίκα να «ανεβάσει» στο ΤikTok βίντεο με την πρόταση γάμου που έκανε στον σύντροφό της καθώς οι χρήστες των social media, όπως καταγγέλλει, «έπεσαν να την φάνε».

Η Σουκμίν Γκάρτσα, όπως είναι το όνομα της 27χρονης αποφάσισε να ανατρέψει την παράδοση που θέλει τον άνδρα να κάνει πρόταση γάμου, και τον περασμένο Ιούλιο ζήτησε από τον επίσης 27χρονο Σιράζ Μπραρ να την παντρευτεί γονατίζοντας μπροστά του.

Η ίδια, μάλιστα, ήταν ενθουσιασμένη με το «ανέβασμα» του βίντεο στο TikTok. Αυτό που δεν περίμενε ήταν ότι θα εισέπραττε μια «ομοβροντία» αρνητικών και σεξιστικών σχολίων σε βάρος της.

@sukhmingarcha This summer was special #kelownabc #fyp ♬ yebbas heartbreak – ☆˚˳༚Η 27χρονη δήλωσε ότι ο σύντροφός της «είχε το μεγαλύτερο χαμόγελο στο πρόσωπό του» όταν έγινε η πρόταση με τους συγγενείς και φίλους της να την στηρίζουν και να είναι χαρούμενη για την επιλογή της να είναι αυτή που θα ρωτήσει «θα με παντρευτείς;».

Αντίθετα χρήστες των social media έγραψαν σχόλια όπως «θα προτιμούσα να πεθάνω παό το να κάνω εγώ πρόταση γάμου», «δεν έχει καμία αυτοεκτίμηση», «δεν είναι χαρούμενος (σ.σ. ο άνδρας)».

Σύμφωνα με την 27χρονη τα περισσότερα αρνητικά σχόλια τα είχαν γράψει γυναίκες «και αυτό μου προκάλεσε έκπληξη».

Η ίδια διευκρίνισε, τέλος, ότι ο 27χρονος σύντροφός της είχε προγραμματίσει να κάνει αυτός πρόταση γάμου «αλλά εγώ ήθελα να κάνω μια όμορφη κίνηση». Ο 27χρονος από την πλευρά του σχολίασε κάτω από το βίντεο ότι «έχω την πιο καταπληκτική γυναίκα. Μακάρι να έχετε δυνατές γυναίκες που γνωρίζουν πώς να σπάνε τα όρια».