Έκοψαν την transgender, έκλαψε και μετά τα πήρε στο κρανίο! - celebs.gr

Breaking

Έκοψαν την transgender, έκλαψε και μετά τα πήρε στο κρανίο!

featured image

Κάλεσαν ψυχολόγο για να την υποστηρίξει καθώς δεν μπορούσε να συνέλθει.

Η Έβελιν, ίσως η πιο πολυσυζητημένη υποψήφια του φετινού GNTM κόπηκε από τους κριτές πριν από την είσοδο της στο σπίτι, όπου και τελικά εισήχθησαν 21 μοντέλα. Η Έβελιν λοιπόν αν και στην προηγούμενη φάση του παιχνιδιού πήρε 4 ναι, τώρα αποχώρησε.

Όταν άκουσε την απόφαση των κριτών από τη Βίκυ Καγιά, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την απόρριψη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα. Μάλιστα ήταν τόσο φορτισμένη που οι κριτές ζήτησαν τη βοήθεια ψυχολόγου ώστε να τη βοηθήσει να συνέλθει.


Ότι κι αν της έλεγαν για να την εμψυχώσουν δεν έπιανε τόπο με το μοντέλο να λέει:  «Νιώθω πάρα πολύ απογοητευμένη. Μπορεί να πήγα λάθος στο bootcamp, δεν μου δώσατε ούτε μια ευκαιρία να επανορθώσω, ενώ μου λέγατε ότι μπορώ να αλλάξω τον κόσμο», με τους κριτές να απαντούν ότι ο ανταγωνισμός είναι υψηλός και πως δεν τα πήγε καλά στη φωτογράφηση.


Ωστόσο στο τέλος τα δάκρυα της Έβελιν έγιναν οργή με την ίδια να λέει:  «Δεν είμαι καλά προφανώς. Ήταν κάτι που δούλεψα πολύ σκληρά, νομίζω το καταλαβαίνετε αυτό… Ευχαριστώ, αυτά.. τέλος… period… Τι να με κάνετε εμένα; Αφού με διώξατε… Σας παρακαλώ αφήστε με να φύγω!», είπε έσκισε το χαρτάκι με το νούμερo 65 που είχε στο διαγωνισμό.