Χαμός με Λιάγκα και Καλύβα στον «αέρα» του ΑΝΤ1: «Κόψτε με! Βάλτε να βλέπουμε Survivor» - celebs.gr

Breaking

Χαμός με Λιάγκα και Καλύβα στον «αέρα» του ΑΝΤ1: «Κόψτε με! Βάλτε να βλέπουμε Survivor»

featured image
Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής έκανε μια «έκρηξη», με αφορμή τις υποθέσεις των βιασμών ανηλίκων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ένα ξέσπασμα είχε ο Γιώργος Λιάγκας, στον «αέρα» της εκπομπής «Το Πρωινό».

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής κατά την διάρκεια της συζήτησης για την υπόθεση της καταγγελίας δύο παιδιών για κακοποίηση από τον πατέρα τους με την ανοχή της μητέρας τους, εξερράγη.

Αφού προβλήθηκε το ρεπορτάζ για την υπόθεση αυτή, ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος, πώς είναι δυνατόν να έχει γίνει η καταγγελία τόσα χρόνια από τα παιδιά, δηλαδή από το 2017 και «αυτά τα τέρατα να κυκλοφορούν ελεύθεροι».«Σας κάνει εντύπωση που πληρώνεται ο άλλος που είναι στη φυλακή και κατηγορείται για βιασμό; Δεν ασχολούμαστε με αυτά, ασχολούμαστε με ότι γράφεται στο Twitter, γιατί φοβόμαστε μήπως δεν πάρουμε ψήφους στις εκλογές. Γιατί δεν λέμε την αλήθεια στον κόσμο; Ή πρέπει να παίξουμε πάλι lifestyle;», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας.

Μόλις πήγε να τον διακόψει η Άρια Καλύβα για να πει την άποψή της, ο παρουσιαστής φώναξε: «Κάτσε ρε Άρια»!

«Μα σε παρακαλώ τώρα, 2 λεπτά να πω κι εγώ την άποψή μου. Πάω να πω κάτι και δεν με αφήνεις», διαμαρτυρήθηκε η δημοσιογράφος.

«Μα τι σε παρακαλώ; Πάω να πω κι εγώ κάτι. Κόψτε με! Ωραία! Βάλτε να βλέπουμε Survivor! Να ικανοποιηθείτε όλοι! Αν είναι δυνατόν δηλαδή! Σε αυτή τη χώρα! Να τα καλύπτουμε όλα!», απάντησε εκτός εαυτού ο Γιώργος Λιάγκας.