«Ο πατέρας μου πέθανε ενώ έκανε σ3ξ με την μητέρα μου – Είχε βγει με το νεγκλιζέ, δεν ήθελε να τον καλύψουν» - celebs.gr

Breaking

«Ο πατέρας μου πέθανε ενώ έκανε σ3ξ με την μητέρα μου – Είχε βγει με το νεγκλιζέ, δεν ήθελε να τον καλύψουν»

featured image
Ο Μάθιου ΜακΚόναχι αποκάλυψε ότι ο πατέρας του πέθανε την ώρα που έκανε σ3ξ με την μητέρα του, αλλά και πως εκείνη αρνούνταν να καλυφθεί το… μόριο του συζύγου της!

Ο 53χρονος ηθοποιός μιλώντας πρόσφατα στο podcast «WTF με τον Marc Maron» είπε ακόμα ότι ο μπαμπάς του είχε προβλέψει κάποτε ότι θα πέθαινε ενώ είχε σεξουαλική επαφή με την γυναίκα του.

«Αργότερα έμαθα ότι όταν ήρθε το ασθενοφόρο να τον πάρει από το σπίτι, και προφανώς όλοι οι γείτονες βγήκαν στο δρόμο. Και ήρθαν και μου είπαν αργότερα ότι η μαμά μου, με το νεγκλιζέ της με το οποίο είχε ξυπνήσει, δεν άφηνε τους νοσοκόμους να τον καλύψουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμα πρόσθεσε ότι η μητέρα του: «Έσκιζε το σεντόνι» και έλεγε «εεε θέλω ο κόσμος να δει γιατί το παρατσούκλι του ήταν Big Jim (Μεγάλος Τζιμ), μην τον καλύπτετε».Όπως αναφέρει το nypost.com ο ΜακΚόναχι περιγράφει λεπτομερώς τον θάνατο του πατέρα του στα απομνημονεύματα του «Greenlights» που κυκλοφόρησαν το 2020.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...